ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: визначилися усі пари 1/8 фіналу

Спорт 3551
Минулого року Кубок області виграв старокостянтинівський Случ
Минулого року Кубок області виграв старокостянтинівський Случ. Фото: з архіву

Команди Прем'єр-ліги виходять на старт.

У Кубку Хмельницької області з футболу визначили усі команди, які гратимуть в 1/8 фіналу. Саме з цієї стадії вступають у боротьби команди Прем’єр-ліги, а переможців визначатимуть за сумою двох поєдинків.

Вже в 1/8 фіналу відбудеться старокостянтинівське дербі – «Случ» прийматиме «Цукровик». А ось теофіпольська «Іскра» зіграє з ФК «Антоніни». МФК «Славута» зійдеться з білогірською «Перлиною-Поділля». Нетішинський «Енергетик-Миклуш» зіграє з шепетівським «Лісівником», а ФК «Дунаївці» зі «Спортлідером ОТГ» зі станції Дунаївці. Красилівський «Случ» протистоятиме летчівський «Ниві», кам’янець-подільська «Фортеця» - яромолинецькій «Евеліні». ФК «Хмельницький» зіграє з «Промінем», який також представляє обласний центр.

За словами заступника голови обласної федерації футболу Миколи Кузнецова, першій матчі 1/8 фіналу пройдуть 23-24 червня, а матчі-відповіді – 7-8 липня. «Фінал Кубка області вже традиційно плануємо провести на День Незалежності, - розповів сайту «Є» Микола Семенович. – Найвирогідніше, він пройде на хмельницькому СК «Поділля».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую