ye-logo.v1.2

Пляжний волейбол. Гравець «Новатора» виграв «золото», тренер – «бронзу»

Спорт 3791
Влад Павлюк (у чорному під №1) та Роман Ковальчук (у жовтому під №2) здобули медалі третього туру чемпіонату України з пляжного волейболу
Влад Павлюк (у чорному під №1) та Роман Ковальчук (у жовтому під №2) здобули медалі третього туру чемпіонату України з пляжного волейболу. Фото: facebook.com/oleksander.samsonyuk

У Млинові Рівненської області відбувся третій тур чемпіонату України з пляжного волейболу.

Участь у ньому взяли одразу два представники хмельницького волейбольного клубу «Новатор». Якщо поява на турнірі гравця «Новатора» Владислава Павлюка нікого не здивувала (він є кандидатом у молодіжну збірну України з пляжного волейболу), то ось головного тренера хмельницького клубу – Романа Ковальчука, стала для багатьох несподіванкою.

«Вирішив у відпустці розважитися з користю та зіграти в парі зі своїм братом Володимиром, - розповів журналісту сайту «Є» Роман Олександрович. – Вважаю, що наш результат дуже пристойний, але далі ми не гратимемо в чемпіонаті, оскільки мені потрібно «Новатор» готувати до нового сезону в Суперлізі».

Роман Ковальчук із братом Володимиром здобули бронзові медалі. Зауважимо, що Ковальчуки в півфіналі програли Павлюку та його партнеру з Кропивницького Ігорю Свірідову. «Тому я дозволив Владу не приїжджати в розташування клубу з 20 липня десь до початку вересня, поки триватиме пляжний сезоні, - жартує Роман Ковальчук. – Насправді, у Павлюка є шанси здобути путівку на юнацьку Олімпіаду».

Волейбольний клуб «Новатор», який минулого сезону в класичному волейболі став бронзовими призером чемпіонату України, виходить із відпустки 20 липня. «Тоді й розпочнемо готуватися до нового чемпіонату, шукати кадрові підсилення», - резюмує Роман Олександрович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую