ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. Два дербі та відсутність інтриги в деяких матчах

Спорт 3375
Матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка області пройдуть 7-8 липня
Матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка області пройдуть 7-8 липня. Фото: автора

Відбулися перші поєдинки 1/8 фіналу Кубка Хмельницької області.

 На цій стадії команди розігрують путівки до чвертьфіналу за підсумками двох матчів. І перші поєдинки були зіграні 23-24 червня. Матчі-відповіді ж заплановані на 7-8 липня. Та в деяких парах, схоже, вже майже визначені переможці.

У Теофіполі місцева «Іскра» здобула переконливу перемогу на ФК «Антоніни» з рахунком 3:0 і за два тижні може комфортно себе почувати у другому протистоянні. Чого не скажеш про ФК «Славуту» - ще одного представника Прем’єр-ліги. Славутчани хоч і виграли в білогірської «Перлини Поділля», але мінімально – 2:1.

Інтрига в боротьбі за путівку до чвертьфіналу зберігається й в дуелі кам’янець-подільської «Фортеці» з «Крилами-Рад-Студеницею» зі станції Дунаївці. Адже у першій грі, яка відбулася в Кам’янці-Подільському, зафіксована нічия.
Старокостянтинівське дербі між «Случем» та «Цукровиком» також принесло дещо несподіванний результат. Команди не визначили переможця, зігравши 1:1.

Натомість інший «Случ» - красилівський, схоже без особливим проблем пройде до наступного етапу змагань. Адже лідер Прем’єр-ліги в Летичеві здобув впевнену перемогу над першоліговою «Нивою» з рахунком 4:1.

Ще одне дербі відбулося сьогодні. ФК «Хмельницький» приймав земляків – «Промінь». Попри те, що команда-господар виступає у найвищому дивізіоні чемпіонату області, а гості – в першому, фаворитом протистояння вважався «Промінь». Адже ФК «Хмельницький» останнім часом має чималі проблеми зі складом. Сьогодні також не обійшовся без них. З іншого боку, «Промінь» також зіграв не з усіма своїми лідерами, але команді Ігоря Глушка вдалося здобути впевнену перемогу.

У складі "Променя" (у білій формі) є чимало досвідчених гравців. 

Ігор Бабій, захисник "Променя", не давав шансів супернику на проведення результативної атаки.

Ще у перші 20 хвилин матчу номінальні гості мали щонайменше дві нагоди відзначитися в воротах ФК «Хмельницький». Одного разу господарів врятував голкіпер, в іншому випадку – поперечина. Та «Промінь» все таки дотиснув суперника, коли на 26 хвилині поєдинку відзначився Іван Кореганов.

Іван Кореганов відкрив рахунок у матчі ФК "Хмельницький" - "Промінь".

ФК "Хмельницький" - "Промінь": жодна з команд не хотіла поступатися.

Під завісу першого тайму представник Хмельницького у першій лізі забив і другий гол. Він на рахунку Дениса Бойка.
Після перерви малюнок гри не змінився. Футболісти «Променя» грали швидше та небезчпеніше, і на 60 хвилині Олексій Пасічник збільшив перевагу своєї команди. А за хвилин 5 до фінального свистка забив і Олег Гребенюк. У підсумку «Промінь» здобув виїзну перемогу 4:0.

Моментів біля воріт "Променя" майже не було.

Іскандер Умаров міг "розмочити" рахунок, але його удар був над поперечиною.

Ще два матчі 1/8 фіналу – «Енергетик-Миклуш»-«Лісівник» та «Дунаївці»-«Спортілдер-ОТГ» ще не відбулися.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую