ye-logo.v1.2

Міні-сенсація від жінок «Новатора» та експерименти чоловічої команди

Спорт 1947
Нік Сотнік у матчах Новатора проти команди з Сум був одним із найрезультативніших гравців
Нік Сотнік у матчах Новатора проти команди з Сум був одним із найрезультативніших гравців. Фото: з архіву

Хмельницькі команди вдало розпочали чемпіонат України з волейболу в Суперлізі.

Матчі першого туру в найвищих волейбольних дивізіонах позаду. І чоловічий «Новатор» здобув сто відсотковий результат, а жіночий, хоч і не виграв перший матч, але створив міні-сенсацію.

Хмельничанки свої матчі проводили в Луцьку проти «Волині-Університету-ОДЮСШ». Волинянки – срібні призерки минулої першості, «Новатор» - дебютантки. І хоч перший матч наші дівчата програли з рахунком 3:2, але дали сподівання на те, що в другому можуть зазіхнути на більше.

Утім, проваливши першу партію (господарки перемогли з рахунком 25:13), хмельничанки спромоглися створити міні-диво. Вони виграли три наступні сети – 25:21, 25:22 та 25:19. У підсумку, перша перемога дебютанток над віце-чемпіонками України з рахунком 3:1.

Ну, а чоловічий «Новатор», після перемоги в першому матчі над сумським «ШВСМ-СумДУ» з рахунком 3:1, «пішов» на експерименти. Головний тренер команди в другому матчі проти сумчан з самого початку задіяв найближчий резерв. І тривалий час гості вели в рахунку в першій партії. Коли ж «запахло смаженим», Роман Ковальчук почав випускати гравців «основи». У підсумку хмельничанам вдалося не лише відігратися, а й виграти партію 25:22. Другий сет завершився ще перконливішою звитягою – 25:17. Ну, а третя партія знову була дуже напруженою. Ковальчук знову експерементував та все завершилося «хеппі-ендом» - 27:25. Отож, «Новатор» виграв 3:0.

22 вересня жіночий «Новатор» відпочиватиме. А ось чоловічий… гратиме в Луцьку проти «Барком-Кажанів» зі Львова. Вперше в своїй історії хмельничани посперечаються за Суперкубок України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую