ye-logo.v1.2

Спорт на вихідні: перемога «Поділля» та інші виступи хмельницьких команд

Спорт 2165
Володимир Гладкий став автором переможного голу Поділля в ворота Чайки
Володимир Гладкий став автором переможного голу Поділля в ворота Чайки. Фото: з архіву

Не всім вдалося здобути залікові очки.

Тривалий вік-енд був насиченим на матчі за участі команд, які представляють Хмельниччину в різних чемпіонатах. Комусь вдалося виграти, комусь – зіграти внічию, а деякі клуби зазнали фіаско.

Футбольний клуб «Поділля» з Хмельницького свій матч 13 туру в чемпіонаті України з футболу в другій лізі проводив на Київщині проти «Чайки». Єдиний гол Володимира Гладкого приніс хмельничанам перемогу з рахунком 1:0. А ця «вікторія» стала для «Поділля» другою поспіль в чемпіонаті. Тепер хмельничани з 13 очками на 6 місці. Свій наступний матч вони зіграють вдома 20 жовтня проти вінницької «Ниви», яка посідає 3 місце.

А волочиський «Агробізнес» у першій футбольній лізі, нагадаємо, здобув нічию в домашньому матчі проти «Руху» з Винників 1:1. Наступну гру зіграє також 20 жовтня в Горишніх Плавнях проти ФК «Гірник-Спорт».

У жіночій волейбольній Суперлізі «Новатор» грав у Запоріжжі проти «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ». На жаль, хмельничанкам не вдалося зачепитися за очки. Вони програли в обох поєдинках з рахунками 3:1. Свої наступні матчі «Новатор» проведе в Хмельницькому 26-27 жовтня проти вінницької команди «Білозгар-Медуніверситет».

Хмельницький «Сокіл» в футзальній «Екстра-лізі» грав у Львові проти «Енергії». І хмельничани здобули нічию, зігравши 1:1. Вже 20 жовтня «Сокіл» вдома прийматиме одеський «Епіцентр К Авангард».

А в першості України з футболу серед аматорів СК «Хмельницький» на Івано-Франківщині поступився галицьким «Карпатам» з рахунком 6:0. Тепер 21 жовтня хмельничани знову гратимуть на виїзді. Цього разу проти ФК «Тернопіль-ДЮСШ».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую