ye-logo.v1.2

Хмельницька легкоатлетка встановила черговий рекорд

Спорт 2438
Марина Бех-Романчук вже на початку березня змагатиметься на чемпіонаті Європи
Марина Бех-Романчук вже на початку березня змагатиметься на чемпіонаті Європи. Фото: facebook.com/marisha.bex

У Сумах завершився чемпіонат України в приміщеннях.

Хмельницьку область на легкоатлетичній першості країни представляли лише троє спортсменів. Але головну надію на медалі покладали в секторі стрибків у довжину серед жінок, в якому виступала Марина Бех-Романчук.

Хмельничанка, яка нещодавно на турнірні в Берліні встановили свій особистий рекорд, який став другим у світі в цьому сезоні, прогнозовано виграла чемпіонат у Сумах. Марина Бех-Романчук ще в першій спробі стрибнула на 6,55 метри (особистий рекорд 6,73 метри), і, як з’ясувалося, навіть з таким результатом могла виграти золоту медаль. Утім, Марина не зупинилася і в п’ятій спробі «полетіла» на позначку 6 метрів 85 сантиметрів. І це новий особистий рекорд для неї. Ну, і. звісно, чергове чемпіонство.

Решта наших спорстменів не змогли зачепитися за нагороди. Владислав Мартинюк у фіналу бігу на 3 тисячі метрів з перешкодами фінішував сьомим, а Ігор Ярошенко зі Старої Синява на дистанції 800 метрів показав 21-й результат.

Після чемпіонату України сформували склад збірної країни у чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщенні, який 1-3 березня відбудеться у шотландському Глазго. До нього увійшла і Марина Бех-Романчук разом зі своїм тренером Вадимом Крушинським.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук претендує на звання «Жінкою року» у категорії «Спорт» за версією одного з всеукраїнських журналів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую