ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» здолав титулований клуб з Киргизстану

Спорт 2742
Руслан Черненко на зборах у Туреччині забив два голи в трьох матчах
Руслан Черненко на зборах у Туреччині забив два голи в трьох матчах. Фото: з архіву

Команда з Волочиська на зборах у Туреччині провела свій третій матч.

Сьогодні, 14 березня, волочиський «Агробізнес» в Анталії зіграв контрольний поєдинок із віце-чемпіоном Киргизстану ФК «Алай». Суперник доволі не простий, адже чотири рази він ставав чемпіоном своєї країни.

До матчу з «Агробізнесом» «Алай» в Туреччині вже зіграв з двома іншими українськими клубами. Спочатку програв друголіговому ФК «Калуш» з рахунком 1:2, а потім зіграв унічию 1:1 із одним з лідерів першої ліги «Колосом» з Ковалівки.

Волочиська команда першою пропустила гол у матчі з «Алаєм». Але згодом голи Віталія Груши та Руслана Черненка вивели команду з Хмельниччини вперед. Та суперник зміг зрівняти рахунок. Утім, згодом у ворота «Алая» влетіло ще два голи. Спочатку Євген Чепурненко реалізував пенальті, а згодом забив і Олег Ничипоренко. Команда з Киргизстану змогла ще відіграти один м’яч, але в підсумку «Агробізнес» переміг з рахунком 4:3.

Нагадаємо, волочиська команда раніше на зборах у Туреччині зіграла внічию 1:1 із «Валмієрою» з Латвії та перемогла 3:1 «Киран» з Казахстану.

«Агробізнес» має завершити свої збори в Туреччині 18 березня, а вже 23 березня зіграти матч 19 туру чемпіонату України в першій лізі проти ФК «Суми».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую