ye-logo.v1.2

Хмельничанка стала призеркою Європейських ігор

Спорт 3397
Марина Бех-Романчук здобула бронзову нагороду на Європейських іграх
Марина Бех-Романчук здобула бронзову нагороду на Європейських іграх. Фото: noc-ukr.org

У Мінську тривають міжнародні змагання.

У столиці Білорусі проходять другі Європейські ігри, участь в яких беруть і 198 спортсменів, серед яких і представники Хмельниччини.

Так, зокрема, хмельничанка Марина Бех-Романчук вже виступила в секторі стрибків у довжину, де змогла здобути медаль. Стрибок на 6 метрів 58 сантиметрів приніс Марині бронзову нагороду. «Срібло» виборола білоруска Настасья Мирончук-Іванова (6,71 метри), «золото» - росіянка Олена Соколова (6,76 метри).

Завершили свої виступили і ряд інших спортсменів, які представляють інші області, але вчаться на Хмельниччині. Зокрема, студента Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Дар'я Білодід дійшла до фіналу змагань із дзюдо, де здолала росіянку Ірину Долгову та стала чемпіонкою Європейських ігор.

Виграв свої змагання й випускник кам’янецького вишу Георгій Зантарая, який у фіналі змагань із дзюдо переміг італійця Матео Медвеса.

Станом на ранок 24 червня українські спортсмени здобули 5 золотих, 6 срібних та 6 бронзових нагород. Європейські ігри триватимуть до 30 червня.

Читайте також: Європейські ігри: хто представлятиме Хмельниччину в Мінську

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую