ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» забило гол у Чернівцях, але не перемогло

Спорт 2419
Олексій Шпак (з м
Олексій Шпак (з м'ячем) забив гол за Поділля у матчі проти Буковини. Фото: з архіву

Хмельничани провели черговий контрольний матч.

Хмельницьке «Поділля» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України з футболу в другій лізі. 18 лютого команда провела свій контрольний матч у Чернівцях, де зустрілася з «Буковиною». У цій грі були забиті голі, але переможця команди не визначили. Поєдинок завершився з рахунком 1:1.

«У першому таймі ми зіграли, якщо можна так сказати, бойовим складом, а у другому – випустили футболістів з «Поділля» U-19 та гравців, які приїхали на перегляд, - розповів сайту «Є» головний тренер хмельничан Віталій Костишин. – Ми контролювали м’яч, і навіть повели в рахунку, коли забив Олексій Шпак, якого ми орендуємо в ФК «Минай», але потім, після помилки в захисті пропустили. На жаль, наша проблема – реалізація моментів, нікуди не поділася. Пояснював хлопцям, що за рахунку 1:0 не слід заспокоюватися, потрібно збільшувати перевагу. Не вийшло. Отож, потрібно ще працювати над тим, як перевагу втілювати в голи». Відзначимо, всі голи в матчі були забиті у першому таймі.

До речі, у грі проти «Буковини», як і в попередньому матчі проти житомирського «Полісся», зіграв і Арсентій Дорошенко. За словами Віталія Володимирович, Дорошенко, який восени грав за хмельничан та є футболістом «Колоса» з Ковалівки, знову виступатиме за хмельницький клуб на правах оренди.

Свої чергові контрольні матчі «Поділля» планує провести наступного тижня. 26 лютого в Житомирі проти «Полісся». А 29 лютого в Хмельницькому проти «ОДЕКа» з Оржіва Рівненської області. Нагадаємо, чемпіонат у другій лізі відновиться 22 березня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую