ye-logo.v1.2

Хмельницька легкоатлетка виграла міжнародний турнір

Спорт 2602
Марина Бех-Романчук виграла загальний залік змагань у секторі стрибків у довжину серії World Athletics Indoor Tour
Марина Бех-Романчук виграла загальний залік змагань у секторі стрибків у довжину серії World Athletics Indoor Tour. Фото: ілюстративне з segodnya.ua

Марина Бех-Романчук продовжує очолювати світовий рейтинг у секторі стрибків у довжину.

Вчора, 19 лютого, а французькому Льєвані завершився черговий етап легкоатлетичних змагань серії World Athletics Indoor Tour. Участь у ньому взяла і хмельничанка Марина Бех-Романчук, яка виграла попередні три етапи змагань.

Марині, для перемоги в загальному заліку World Athletics Indoor Tour, як розповідав сайту «Є» її наставник Вадим Крушинський, в Льєвані достатньо було здійснити одну залікову спробу (всього їх шість). Утім, хмельничанка не лише змогла виграти в загальному заліку, а й перемогти на французькому етапі.

Щоправда, питання переможниці етапу вирішилося в останній спробі. За підсумками п’яти стрибків, Марина Бех-Романчук із результатом 6 метрів 79 сантиметрів посідала друге місце. Лідирувала ж нігерійка Есе Бруме, яка в другій спробі стрибнула на 6 метрів 82 сантиметри.

Та в заключній спробі хмельницька легкоатлетка перевершила цей результат, стрибнувши на 6 метрів 90 сантиметрів. Бруме ж приземлилася на позначці 6,68 метри.

Отож, Марина Бех-Романчук виграла серію престижних міжнародних змагань World Athletics Indoor Tour, перемігши на всій етапах, в яких брала участь - у Карлсруе (6,92 метри), Торуні (6,96 метри), Глазго (6,90 метри) і Льєвані (6,90 метри). Відзначимо, що результат у Торуні є особистим рекородом Марини Бех-Романчук зі стрибків у довжину в приміщеннях, а також кращим у світі в 2020 році.

Коментарі:

20.02.2020 12:11

Супер!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую