ye-logo.v1.2

Футбол. Віце-президент «Агробізнеса»: «Тепер усе вирішить виконком УАФ»

Спорт 2463
Ймовірно, що чемпіонат України з йфутболу в першій лізі відновиться 23 червня
Ймовірно, що чемпіонат України з йфутболу в першій лізі відновиться 23 червня. Фото: з архіву

Футбол. Віце-президент «Агробізнеса»: «Тепер усе вирішить виконком УАФ»

Чемпіонат України з футболу серед команд у першій лізі продовжиться. Таке рішення сьогодні, 5 червня, прийняли в Києві, де пройшло засідання Ради ліг ПФЛ.

Нагадаємо, ще 21 травня на Раді ліг ПФЛ вирішили завершити чемпіонат у другій лізі, а також частково в першій. А ось як продовжити змагання в першому дивізіоні, остаточного рішення не було. Сьогодні ж більшістю голосів вирішили – чемпіонат мають дограти за регламентом. Тобто, провести усі матчі, які були сплановані календарем ще до карантину.

«Ми і 21 травня, і сьогодні виступали «за» догравання першості в класичному вигляді, - у телефонній розмові з журналістом сайту «Є» сказав віце-президент волочиського ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Нині ж за такий формат і проголосували. Тепер усе вирішить виконком Української Асоціації Футболу. Сподіваємося, що виконком УАФ підтримає і чемпіонат відновиться».

А виконком УАФ запланований на 6-7 червня. Якщо рішення Ради ліг ПФЛ буде затверджене, то чемпіонат України в першій лізі відновиться, попередньо, 23 червня. «Агробізнес» тоді зіграє в Львові проти «Руху».

До речі, якщо якийсь клуб відмовитися від продовження чемпіонату, після двох неявок на матчі, команду дискваліфікують, але статусу професійного клубу не позбавлять.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую