ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло спаринг зі старокостянтинівським «Случем» (ФОТО)

Спорт 3049
Поділля - Случ - товариський матч, який завершився з рахунком 3-1
Поділля - Случ - товариський матч, який завершився з рахунком 3-1. Фото: автора

Товариський матч провели в Хмельницькому.

ФК «Поділля», для якого чемпіонат України з футболу в другій лізі завершився достроково, провів контрольний матч проти старокостянтинівського «Случа». Гра пройшла на стадіоні «Локомотив», що в Хмельницькому та завершилася перемогою господарів поля.

«Случ», як і «Поділля», не зміг виставити на поєдинок найсильніший склад, адже команда лише в пошуках підсилення перед черговим сезоном в обласній першості. Хмельничани ж, для яких новий сезон у другій лізі розпочнеться не раніше, ніж наприкінці серпня, задіяли, по суті, лише місцевих вихованців. Ба більше, зіграли й ті, які не є футболістами «Поділля», але через ситуацію в країні нині перебувають у рідному для себе Хмельницькому. До прикладу, Володимир Рудюк з львівських «Карпат», який відіграв майже увесь матч.

Матч хоч і був товариським, але командам вдалося продемонструвати епізодами доволі якісний та швидкісний футбол. Особливо гравцям «Поділля», які, схоже, дуже скучили за матчами. Саме хмельничани і відкрили рахунок у грі на початку першого тайму, коли відзначився Андрій Зощук.

Поділля Хмельницький - Случ Старокостянтинів - товариський матч 13 червня 2020 року
Володимир Рудюк провів матч за Поділля
Андрій Зощук відкрив рахунок у грі Поділля - Случ
Андрій Ліповуз вивів Поділля на гру в якості капітана команди
Поділля Хмельницький - Случ Старокостянтинів - товариський матч 13 червня 2020 року

Були в «Поділля» ще моменти, щоб вразити ворота суперника. Але реалізувати їх не вдалося.

Та в другому таймі хмельничани продовжили тиснути на ворота суперника. Як результат – ще два голи. Спочатку забив Артем Панасенков, а згодом відзначився і Віталій Каверін, який вийшов на заміну саме в другій половині матчу.

Попри три пропущенних голи, футболісти «Случа» намагалися не відсиджуватися біля власних воріт, а забити бодай один м’яч у ворота «Поділля». За що декілька разів могли бути покарані, утім хмельничани знову не реалізували свої моменти. Та під завісу матчу Денис Душкін зміг «розпечатати» ворота господарів. Отож, «Поділля» перемогло з рахунком 3:1.

Артем Панасенков відзначився голом у матчі проти Случа
Поділля Хмельницький - Случ Старокостянтинів - товариський матч 13 червня 2020 року
Поділля Хмельницький - Случ Старокостянтинів - товариський матч 13 червня 2020 року
За Поділля в другому таймі вийшов Олександр Симчишин (№45), син міського голови

«Случ» продовжує готуватися до чемпіонату Хмельниччини, а також Кубка області. А ось гравці «Поділля» йдуть на двотижневий відпочинок, щоб вже у липні розпочати підготовку до нового сезону в чемпіонаті України, під егідою ПФЛ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую