ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Буковина»: два пенальті, п’ять голів (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 3742

Хмельничани провели черговий контрольний матч. Цього разу проти команди з Чернівців.

Хмельницьке «Поділля» продовжує підготовку до нового сезону в чемпіонаті України з футболу в другій лізі. Сьогодні, 15 серпня, «Поділля» в Хмельницькому зіграло черговий контрольний матч. Цього разу суперником хмельничан стала чернівецька «Буковина».

Головний тренер хмельничан Віталій Костишин з перших хвилин поєдинку виставив, по суті, бойовий склад. Адже зі старту вийшли виключно футболісти, які мають контракти з «Поділлям»: Чуваєв, Пріхна, Климчук, Воловик, Морговський, Галета, Ліповуз, Романюк, Каверін, Задерецький, Прильопа. І жодного потенційного новачка. Утім, вже під час самого матчу Віталій Володимирович все таки переглядав інших гравців, які можуть підсилити гру його команди. А ось розраховувати на допомогу Худіка та Шпікули в цій грі не міг – вони після товариського матчу в Тернополі проти «Ниви» опинилися в лазареті команди. Травми виявилися серйозними, а тому невідомо, коли футболісти оновляться.

Та в матчі проти «Буковини» «Поділля» і без Худіка та Шпікули не мало проблем. Протягом усього поєдинку хмельничани домінували на полі. Гості ж майже нічого небезпечного біля воріт хмельничан так і не створили.

Рахунок у матчі Поділля - Буковина відкрив Артем Романюк, який відзначився потужним та точним ударом на 28 хвилині
Гравці Буковини не завжди встигали за швидкими футболістами Поділля
Владислав Прильопа в матчі проти Буковини зіграв у першому таймі

Але голів не було до 28 хвилини. Аж поки Артем Романюк, отримавши від Владислава Прильопи пас, не наважився на удар з 18 метрів. Півзахисник «Поділля» пробив потужно та влучно у «дев’ятку» воріт чернівчан – 1:0.

Читайте також: ФК «Поділля» підписав контракти з двома новачками

Мінімальна перевага «Поділля» доволі швидко подвоїлися. Адже на 30 хвилині в штрафному майданчику не за правила зупинили Дмитра Задерецького і ворота «Буковини» призначили пенальті. Його реалізував Олександр Воловик. А ще через 8 хвилин Воловик оформив дубль. І знову з пенальті, який «заробив» Віталій Каверін.
На перерву команди пішли за рахунку 3:0.

Арбітр матчу Поділля - Буковина Микола Кузнецов призначив два пенальті у ворота чернівецької команди
Олександр Воловик відзначився дублем у грі проти Буковини

Початок другого тайму видався доволі рівним. Команди почали поступово змінювати гравців. Але забивали… футболісти «Поділля». Першим голом за хмельничан на 67 хвилині відзначився Фаді Салбек з канадської футбольної ліги, який вже тривалий час перебуває на переглядів в команді Костишина. Могли забивати й інші партери Салбека, але в одних моментах не вистачало влучності, в інших – «Буковину» рятував голкіпер Ігор Фіяло. Але і він був безсилим на 85 хвилині матчу, коли Салбек віддав передачу на Артема Панасенкова, котрий в один дотик якось проштовхнув м’яча між Фіялом та ближньою стійкою – 5:0.

Фаді Селбек забив свій дебютний гол, перебуваючи на оглядинах в Поділлі
Ян Морговський був активним на лівому фланзі Поділля
Фаді Салбек записав на свій рахунок гол+пас у матчі проти Буковини

Отож, «Поділля» виграло в «Буковини» з рахунком 5:0. Попереду на команду очікують нові спаринги. Одразу два з яких команда проведе в один день – 19 серпня. «Молодіжка» хмельничан гратиме в Вінниці проти «Ниви», а ось «основа» - в Ковалівці проти «Колоса». Більше спарингів до початку чемпіонату, який стартує на початку вересня, мабуть, не буде. Адже 25-26 серпня на «Поділля» очікує старт у Кубку України. Ось тільки проти якого клубу та в якому місті – поки невідомо, адже жеребкування ще не було.

Поділля - Буковина - спаринг, який завершився перемогою хмельничан з рахунком 5:0

Поділля - Буковина - спаринг, який завершився перемогою хмельничан з рахунком 5:0. Фото автора.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую