ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» підписав контракти з двома новачками

Спорт 2670
Дмитро Задерецький виступатиме в Поділлі під номером 9
Дмитро Задерецький виступатиме в Поділлі під номером 9. Фото: з архіву

Клуб поповнили ексгравці «Поділля» та «Чорноморця».

Хмельницький футбольний клуб «Поділля» продовжує готуватися до нового чемпіонату України з футболу в другій лізі. Сьогодні, 14 серпня, команда підписала контракти з двома новими гравцями, які були на перегляді в команді.

Так, футболістом «Поділля» став 26-річний півзахисник Дмитро Задерецький, який минулого сезону виступав за житомирське «Полісся». Задерецький, перебуваючи на перегляді в «Поділлі», в спарингу проти «Полісся» відзначився гольовою передачею та голом. Хмельничани тоді, нагадаємо, виграли з рахунком 2:1. Вчора, 13 серпня, «Поділля» в Тернополі зіграло внічию з «Нивою» - 1:1 (за хмельничан відзначився Олександр Воловик). Дмитро Задерецький також взяв участь у матчі. У хмельницькій команді новий півзахисник виступатиме під номером 9.

Ще одним новачком клубу став 19-річний захисник Владислав Клименко, який виступав за молодіжні команди одеського «Чорноморця». Він, як і Задерецький, також був на перегляді в «Поділлі» та брав участь у товариських матчах проти «Полісся» та «Ниви». У хмельницькому клубі Клименко виступатиме під номером 3.

Нагадаємо, першим новачком міжсезоння в «Поділлі» став екснападник «Чорноморця-2» Владислав Прильопа.

А вже завтра, 15 серпня, «Поділля» проведе свій черговий спаринг. Суперником хмельничан стане чернівецька «Буковина». Поєдинок зіграють на СК «Поділля». Початок о 17.30.

Читайтет також: «Агробізнес» - «Оболонь-Бровар»: останній матч сезону (ФОТО)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую