ye-logo.v1.2

Футбол. Матч «Агробізнеса» проти «Кристала» пройде з глядачами

Спорт 2162
Агробізнес 11 вересня зіграє з Кристалом і на матчі зможуть прийняти вболівальники - але не більше 25% від заповненості стадіону. А це майже 700 глядачів
Агробізнес 11 вересня зіграє з Кристалом і на матчі зможуть прийняти вболівальники - але не більше 25% від заповненості стадіону. А це майже 700 глядачів. Фото: з архіву

Це буде дебютний поєдинок волочиської команди в ниншній першості.

Завтра, 11 вересня, у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги пройдуть матчі 2 туру. Волочиський «Агробізнес» вдома прийматиме херсонський «Кристал». І гратиме за підтримки власних трибун.

Утім, як повідомили в пресслужбі ФК «Агробізнес», глядачі (не більше 25% від кількості місць на стадіоні) зможуть потрапити на гру за умови дотримання карантинних заходів. За постановою головного державного санітарного лікаря України №51 від 3 вересня – це дотримання дистанції між глядачами 1,5 метри та перебування вболівальників у захисних масках.

Отож, матч «Агробізнес» - «Кристал» пройде в Волочиську на стадіоні «Юність» 11 вересня. Початок о 17.00.

ОНОВЛЕНО: 11 вересня в пресслужбі ФК «Агробізнес», сьогодні рішення було скасовано в зв'язку з віднесенням Волочиська з наступного понеділка до «червоної» зони. Тож матч пройде без глядачів.

Для херсонців ця гра буде другою в чемпіонаті. У першому турі вони вдома програли МФК «Миколаїв» з рахунком 2:1. «Агробізнес» матч першого туру проти житомирського «Полісся» не зіграв – гру перенесли через захворюваність декількох футболістів волочиської команди на COVID-19.

Читайте також: «Агробізнес» та «Епіцентр» отримали суперників у Кубку України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую