ye-logo.v1.2

Футбол. «Волинь» - «Агробізнес»: три пенальті, вилучення та результат на табло

Спорт 2430
Олег Мозіль пропустив два голи в матчі з Волинню. Обидва з пенальті
Олег Мозіль пропустив два голи в матчі з Волинню. Обидва з пенальті. Фото: з архіву

Волочиська команда зіграла свій матч у Луцьку.

Сьогодні, 6 жовтня, волочиський «Агробізнес» провів свій матч 5 туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Грали у Луцьку проти «Волині». І команда з Хмельниччини не змогла здобути залікових очок.

Дві помилки футболістів «Агробізнеса», яких вони припустилися в середині першого тайму, неабияк вплинули на гру. Спочатку на 19 хвилині екснападник волочиської команди Ігор Сікорський, якого зі скандалом відрахували з команди в січні, заробив пенальті, яке й реалізував. А на 25 хвилині «Волинь» заробила ще один одинадцятиметровий, який знову реалізував Сікорський. А відтак вже на 25 хвилині матчу рахунок був 2:0.

«Агробізнес» намагався відігратися, але створити небезпечні моменти біля воріт господарів не вдавалося. Крім цього, вже в другому таймі команда залишилася в меншості. Сергій Косовський, який вийшов після перерви, на 66 хвилині матчу отримав другу жовту картку та залишив поле.

«Волинь» почала більше грати на утримання рахунку, а «Агробізнес», попри свою чисельну меншість, продовжував атакувати. І на 72 хвилині арбітр матчу призначив третій пенальті у цій грі. Цього разу в ворота «Волині». Руслан Черненко реалізував одинадцятиметровий і рахунок став 2:1.

Утім, волочиській команді не вдалося більше забити, і вона програла цей поєдинок. Свій наступний матч «Агробізнес» у першій лізі зіграє в Волочиську 11 жовтня. В гості завітає «Авангард» з Краматорська.

Читайте також: «Поділля» та «Епіцентр» зіграли чергові матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую