ye-logo.v1.2

Футбол. Призупинена першість, перенесені матчі

Спорт 1870
Команди з Хмельниччини, як професійні, так і аматорські, поки грають за межами області
Команди з Хмельниччини, як професійні, так і аматорські, поки грають за межами області. Фото: ілюстративне з архіву

Карантинні заходи вплинули на футбольні змагання.

Нові рівні епідемічної небезпеки, які почали діяти в Україні з 19 жовтня, внесли зміни до футбольних змагань. Зокрема, і на Хмельниччині, де в «червоній зоні» опинилися Хмельницький, Нетішин і Славута, а також Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Красилівський, Старосинявський та Теофіпольський райони.

«Цього вікенду в мали відбутися матчі 3 туру фінальної частини чемпіонату області та кубка розвитку, - каже Ігор Хіблін, голова Хмельницької обласної Асоціації футболу. – Але в нас чимало команд розташовані в «червоній» зоні, де заборонено проводити матчі. А тому ми, по суті, призупинили чемпіонат. Матчі перенесені на інші дати. Та точно на які саме дні не можу сказати. Чекатимемо, коли дозволять грати».

«Червона зона» вплинула і на професіональні футбольні клуби з Хмельниччини. Так, волочиський «Агробізнес» у першій лізі вже зіграв матч у Києві проти «Оболоні», хоча за календар мав грати в Волочиську. Дунаєвецький «Епіцентр», який 24 жовтня мав вдома грати в другій лізі проти київської «Оболоні-2», також переніс свій матч. «Епіцентр» зіграє 23 жовтня на Київщині.

Щодо хмельницького «Поділля», то поки все без змін – команда, згідно календаря, також проведе свою гру в Київській області – проти «Чайки». «У нас залишилася в цьому році одна домашня гра – 14 листопада проти «Карпат» із Галича. Сподіваємося, що до того часу Хмельницький вийде з «червоної зони» і ми зіграємо на рідному стадіоні», - кажуть в клубі.

Читайте також: Регбі-15. «Поділля» - призер чемпіонату України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую