ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» зіграв з «Кривбасом» (ВІДЕО)

Спорт 1372
Руслан Івашко став автором єдиного голу Епіцентру в ворота Кривбасу
Руслан Івашко став автором єдиного голу Епіцентру в ворота Кривбасу. Фото: з архіву

Дунаєвчани завершують навчально-тренувальні збори в Туреччині.

Дунаєвецький «Епіцентр» провів черговий спаринг у Туреччині. Цього разу суперником подолян став представник чемпіонату України другої ліги групи «Б» криворізький «Кривбас». Саме ця команда наприкінці лютого в Туреччині здолала інший клуб з Хмельниччини – волочиський «Агробізнес». І ось… у грі проти «Епіцентру» «Кривбас» знову виявився сильнішим за представника подільського футболу.

«Кривбас» ще в першому таймі мав хороший шанс відкрити рахунок, коли Микола Буй помилився в захисті та порушив правила на нападникові криворізької команди. Утім, Олександр Мішуренко не зміг реалізувати пенальті – голкіпер «Епіцентра» Єгор Попович відбив м’яч.

Та вже на початку другого тайму «Кривбас» все таки забив – відзначився Олександр П’ятов. «Епіцентру» вдалося доволі швидко відігратися. Після навісної подачі Романа Кузіва, Руслан Івашко головою пробив у дальній від голкіпера кут – 1:1. Але «Кривбасу» все таки вдалося на 74 хвилині ще раз вразити ворота дунаєвчан. Цього разу відзначився Костянтин Черній, а його гол став заключним у цьому матчі. Отож, підсумковий рахунок поєдинку «Епіцентр» - «Кривбас» 1:2.

Цей спаринг для дунаєвчан став заключним на зборах у Туреччині. Тепер команда повертається в України, де на неї очікує відновлення чемпіонату в другій лізі групі «А». Вже 19 березня «Епіцентр» в Хмельницькому зіграє з «Поділлям».

Читайте також: «Епіцентр» зіграв зі збірною Монголії (ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую