ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Волинь-2»: день Руслана Івашка

Спорт 1952
Руслан Івашко в грі проти Волині-2 відзначився двома голами та результативнью передачею
Руслан Івашко в грі проти Волині-2 відзначився двома голами та результативнью передачею. Фото: з архіву

Дунаєвчани здолали луцьку команду в рідних стінах.

Сьогодні, 30 квітня, відбулися перші матчі 20 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А». Дунаєвецький «Епіцентр», зігравши на рідному стадіоні «Колос» проти луцької «Волині-2», здобув впевнену перемогу з рахунком 3:0. І, як після матчу сказав старший тренер «Волині-2» Альберт Шахов: «Гру зробив Руслан Івашко».

Перший тайм був не багатим на гольові моменти. «Епіцентр» декілька разів загрожував воротам гостей, володів ініціативою, контролював м’яч, але відкрити рахунок у грі ніяк не вдавалося. «Волинь-2» намагалася інколи потурбувати воротаря господарів, але дунаєвчани надійно грали в обороні і позбавляли луцьких футболістів усіх шансів на успіх. 

Та на перерву команду пішли за рахунку 1:0. Чергова атака «Епіцентру» на 44 хвилині завершилася тим, що Андрій Беженар віддав навісну передачу на Руслана Івашка, який влучно замкнув її головою.

«Після перерви я сказав хлопцям, що не потрібно заспокоюватися. Слід швидше грати», - після матчу заявив головний тренер «Епіцентру» Ігор Бадло. І йому команда на початку другого тайму заграла швидше та результативніше. Навіс Миколи Буя на лінію воротарської на 54 хвилині матчу завершився тим, що капітан дунаєвчан Руслан Івашко знову результативно зіграв головою, переправивши м’яч у сітку воріт – 2:0. А через чотири хвилини Івашко, який в чемпіонаті забив вже 11 голів, віддав гольовий пас на Тараса Червонецького, який опинився на одинці з голкіпером та пробив у порожній кут воріт «Волині-2» - 3:0.

Міг «Епіцентр» забити ще. До прикладу, вже у компенсований арбітром час, коли Тарас Пліч вийшов віч на віч із Арсенієм Коркодимом, але голкіпер луцької «Волині-2» врятував свою команду. У підсумку матч так і завершився перемогою команди з Дунаївців 3:0.

Ще в одному матчі 20 туру, який відбувся 30 квітня, «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки зіграла внічию з львівськими «Карпатами» 1:1. Решта поєдинків туру пройдуть 1 травня. Зокрема, хмельницьке «Поділля» вдома прийматиме вінницьку «Ниву». Цей матч наживо о 16.00 транслюватиме телеканал «ТВ7+».

Ну, а «Епіцентр», завдяки перемозі наж «Волинню-2» набрав вже 34 очки та продовжує посідати 5 місце в турнірній таблиці. Попереду «Ужгород» (41 бал), «Поділля» та «Карпати» з Галича (по 38 очок) та вишгородський «Діназ» (35 балів). Свій настйпний поєдинок команда Ігоря Бадла проведе в Дунаївцях 7 травня проти київської «Оболоні-2».

Читайте також: «Агробізнес» - «Верес»: боротьба лідерів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую