ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Кривбас»: коли на табло нулі

Спорт 1478
Агробізнес, зігравши внічию з Кривбасом, має в активі 5 очок у 5 матчах
Агробізнес, зігравши внічию з Кривбасом, має в активі 5 очок у 5 матчах. Фото: Віктора Зарванського

Волочиська команда зіграла проти одного з претендентів на підвищення в класі.

У чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги відбулися декілька матчів 5 туру. І, якщо хмельницьке «Поділля» свій поєдинок проведе сьогодні, 23 серпня, в Хмельницькому о 17.30 проти житомирського «Полісся», то «Агробізнес» свою гру вже зіграв. Вчора, 22 серпня, у Волочиську подолянам протистояв криворізький «Кривбас».

Саме «Кривбас» називають одним із претендентів на вихід до Прем’єр-ліги. І до матчу в Волочиську криворізька команда йшла зі стовідсотковим результатом – у чотирьох матчах чотири перемоги. Щоправда, нещодавно «Кривбас» програв у Кубку України «Миколаєву». Але й «Агробізнес» свій кубковий матч проти чернівецької «Буковини» програв. А тому обидві команди хотіли реабілітуватися перед вболівальниками за виліт із Кубку.

Перед грою з «Кривбасом» «Агробізнес» зазнав кадрових втрат. До харківського «Металісту» перейшов правий захисник Юрій Романюк, який в складі «Агробізнеса» провів 23 матчі, 22 з яких в основному складі. Але, як каже головний тренер волочиської команди Олександр Чижевський: «Ми трагедії не робимо, у нас є футболісти, які можуть закрити ту чи іншу позицію».

Щодо гри, то обидвом командам не вдалося вразити ворота. «Мені сподобався «Кривбас». Але, якщо проаналізувати, то в першому таймі перевага була в нас. У другому – «Кривбас» вирівняв гру. І вже була більш рівна боротьба. Думаю, нічийний результат закономірний», - після матчу сказав Олександр Чижевський.

Бойовою грою матч назвав і Генадій Приходько, головний тренер «Кривбаса». Але зізнався, що йому хотілося іншого результату.

Зауважимо, що «Агробізнес» завершував поєдинок у меншості. На 88-хвилині другу жовту картку отримав Сергій Петров. Але матч так і завершився внічию з рахунком 0:0.

Свій наступний матч волочиська команда проведе 28 серпня в Тернополі проти «Ниви».

Читайте також: Чемпіонат області з футболу - на друге коло вийшли не всі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую