ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» та «Агробізнес» перемогли - черга за «Поділлям»

Спорт 1993
Воротар Олег Мозіль та капітан команди Ігор Курило зробили все для перемоги "Агробізнесу"
Воротар Олег Мозіль та капітан команди Ігор Курило зробили все для перемоги "Агробізнесу". Фото: пресслужби ФК "Агробізнес"

На Хмельниччині відбулись одразу два матчі чемпіонату України з футболу.

У п’ятницю, 7 листопада, на Хмельниччині відбулись одразу два матчі чемпіонату України з футболу. Першоліговий «Агробізнес» у Волочиську приймав свого сусіда із зони вильоту «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини, а дунаєвецький «Епіцентр» грав з лідером своєї групи Другої ліги командою «Лівий берег» з Києва.

Команда з Волочиська після важкого старту у сезоні в останніх матчах демонструє впевнену гру і здобуває такі необхідні очки. Вдома команда не програвала вже у трьох матчах поспіль. Більш того, перемогла безумовного лідера Першої ліги – харківський «Металіст». Гості з Шевченкового (саме там базується клуб усю свою історію, хоча грає у Дніпрі) в матчі першого кола перемогли наших земляків із рахунком 3:0. Команда має в своєму складі бразильських легіонерів та багато відомих в Україні футболістів: Дмитра Льопу, Костянтина Махновського, Павла Пашаєва. На чолі колективу стоїть відомий в минулому захисник Вячеслав Чечер.

Але «Агробізнес» виявився не тим, що був у першому колі, і гол, забитий капітаном команди Ігорем Курило на 23-й хвилині, залишився єдиним і переможним у матчі. Олександр Чижевський, тренер господарів, залишився дуже незадоволеним грою, зізнавшись, що приємним був тільки результат. Він відзначив якісну гру суперника і те, що «ВПК-Агро» міг би мати інший результат, якби реалізував свої моменти. Отже 1:0, ще одна перемога футболістів з Волочиська, які після 17 матчів мають 18 очок.

Наступний матч «Агробізнес» проведе у Краматорську 12 листопада.

Трохи більше ніш за 100 кілометрів південніше від Волочиська, в Дунаївцях, відбувся матч Другої ліги, де місцевий «Епіцентр» приймав «Лівий берег». Гості, що впевнено очолювали турнірну таблицю, в минулому турі програли «ЛНЗ», а «Епіцентр» переміг у справжній «перестрілці» в Вінниці – 5:3. І в цьому матчі лідер змагань не зміг підтвердити свої амбіції, хоча і відкрив рахунок в матчі. Це Володимир Коваль, після подачі з кутового, точно пробив головою у кут воріт Сергія Чернобая. Але на 24-й хвилині удар з-за меж штрафного майданчика вдався Андрію Беженару і господарі зрівняли рахунок. А на самому початку другого тайму Арсен Кривобедрий завершив точним ударом затяжну комбінацію партнерів. Гості намагались змінити результат гри, але безуспішно. Ще й в доданий уже арбітром час пропустили контратаку, яку завершив Микола Буй. 3:1 перемога «Епіцентру», що дозволила команді піднятись на 4-ту позицію в турнірці.

Наступний матч «Епіцентр» проведе в Черкасах проти місцевого «ЛНЗ» 13 листопада.

Футбольний клуб «Поділля» зіграє свій матч Першої ліги у понеділок, 8 листопада, початок о 14:15. Суперником хмельничан буде «Волинь» з Луцька. Вболівальників запрошують на гру за умови наявності сертифікату про вакцинацію чи дійсного тесту. Вхід на гру безкоштовний.

Читайте також: Хмельничани створили сенсацію в Кубку України з баскетболу
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую