ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 79-річний рекордсмен Книги Гіннеса продає свою нагороду, щоб підтримати ЗСУ

Спорт 3541
Рекорд був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса 2 листопада 2013 року
Рекорд був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса 2 листопада 2013 року. Фото: пресслужби ОВА

Отримані за медаль кошти спортсмен планує передати для поранених військових та дітей, які постраждали від дій окупантів.

 На Хмельниччині в рамках благодійного аукціону перший майстер України з гирьового спорту, тренер з важкої атлетики Маківської спортивної школи Володимир Копачинський продає свою цінну нагороду.

Як повідомляє пресслужба військової адміністрації, 79-річний ветеран спорту Володимир Копачинський надав як лот свою пам'ятну медаль та сертифікати з фіксацією рекорду у масовому, тривалому та одночасному піднятті гир трьома сотнями учасників змагань.

Цей рекорд був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса 2 листопада 2013 року на чемпіонаті світу з гирьового спорту. Серед 300 спортсменів з різних країн, які взяли участь у його встановленні, 20 - були саме з України.

«Для кожного спортсмена отримана нагорода є дуже важливою, адже за нею стоїть щоденна, важка праця над досягненням бажаних результатів. Ця медаль, яка демонструє згуртованість спортивної спільноти світу навколо спільної мети, також має неабияку ціну для кожного. Зараз я хочу виставити її як лот на благодійному аукціоні, щоб вона послужила ще одній гарній справі: отримані за медаль кошти планую передати для поранених військових та дітей, які постраждали від дій окупантів», — зазначив Володимир Копачинський.

Спортсмен віддає медаль на гарну справу

Голова ОВА Сергій Гамалій повідомив, що адміністрація спільно з БО "Захисти Хмельниччину" організувала збір благодійних внесків для потреб наших Збройних Сил. Кошти від аукціону, де лотом буде медаль, одразу будуть спрямовані на лікування поранених бійців та дітей.

Аукціон планується провести з 12 по 18 квітня. Долучитись до участі в ньому зможе кожен охочий. Про умови участі буде повідомлено на вебсайті ОВА додатково.

Нагадаємо, раніше на благодійному аукціоні у Хмельницькому за 52 тисячі гривень продали футболки гравців «Динамо».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую