ye-logo.v1.2

Плавець з Хмельниччини виграв медаль престижних змагань в Іспанії

Спорт 2036
Михайло Романчук уперше виграв медаль на відкритій воді
Михайло Романчук уперше виграв медаль на відкритій воді. Фото: зі сторінки ОВА у фейсбуці

Михайло Романчук завоював срібну нагороду.

Український плавець Михайло Романчук з Хмельниччини завоював срібну нагороду Відкритого чемпіонату Іспанії, що тривав з 20 по 22 травня. Про це повідомляється на сторінці Хмельницької ОВА у фейсбуці.

Михайло Романчук взяв участь у двох запливах на відкритій воді, хоч до цього не мав у кар'єрі міжнародних стартів у цій дисципліні.

У перший день змагань Михайло фінішував п'ятим на дистанції 10 км (1год 48хв50,8сек), програвши 20,6 секунд переможцю – олімпійському чемпіону Флоріану Вельброку з Німеччини.

Проте, у другий день змагань Романчук зміг зачепитися за медаль. Переможцем запливу на 5 км знову став Вельброк, але хмельничанину вдалося нав'язати йому боротьбу та програти лише 5,9 сек, продемонструвавши загальний час 51 хв 49,5 сек.

Це друга медаль Романчука у 2022 році. Першу нагороду він здобув в квітні у Стокгольмі на профільній для себе дистанції 1500 м вільним стилем - "срібло", поступившись тому ж таки Вельброку.

Нагадаємо, Михайло Романчук — дворазовий призер Олімпіади-2020 з плавання вільним стилем (800 та 1500 метрів) з 2022 року представляє місто Хмельницький і нашу область.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую