ye-logo.v1.2

Плавець Михайло Романчук виступатиме за Хмельниччину

Спорт 4559
Михайло Романчук, як і його дружина Марина Бех-Романчук, тепер виступатиме за Хмельницьку область
Михайло Романчук, як і його дружина Марина Бех-Романчук, тепер виступатиме за Хмельницьку область. Фото: facebook.com/olympicua

Дворазовий призер Олімпіади в Токіо вирішив більше не представляти Рівненську область.

Рівненський плавець Михайло Романчук відтепер виступатиме за Хмельницьку область. Як розповів «Суспільному» начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, Михайло Романчук наприкінці 2021 року написав у Міністерство молоді та спорту заяву з проханням всі його виступи з січня 2022 року зараховувати за Хмельницькою область.

Михайло Романчук, якиий на Олімпіаді в Токіо здобув срібну та бронзові медалі з плавання на 1500 та 800 метрів відповідно, розповів Суспільному, чому «пішов» з Рівненщини. «Рішення було прийняте, тому що прийшов час обирати місце проживання на майбутнє. З дружиною вирішили, що це буде Хмельницький, там ми будемо облаштовуватись. Всі ми дорослі люди, розуміємо, що на спорті життя не закінчується. І мені потрібно зараз думати, чим я буду займатися після спортивної кар'єри, яка, на жаль, не така довга, як хотілось би», – пояснив Михайло Романчук.

Нагадаємо, 2 вересня 2018 року Михайло Романчук у Хмельницькому одружився на хмельницькій легкоатлетці Марині Бех. Після весілля Марина взяла подвійне прізвище – Бех-Романчук. Із тих пір подружжя спорстменів мешкають у Хмельницькому. Також у нашому місті проходила частина підготовки плавця до Олімпійських ігор, які відбулися в 2021 році.

Читайте також: Марина Бех-Романчук – краща легкоатлетка місяця в Україні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую