ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» поки без новачків та без трьох футболістів, з якими припинили співпрацю

Спорт 2107
Максим Гірний (праворуч) восени забив 7 голів та є одни міз кращих бомбардирів не лише ФК Епіцентр, а у першої ліги
Максим Гірний (праворуч) восени забив 7 голів та є одни міз кращих бомбардирів не лише ФК Епіцентр, а у першої ліги. Фото: з архіву

Розташування кам’янецької команди залишили троє гравців, які тепер шукатимуть собі новий клуб.

Кам’янець-подільський футбольний клуб «Епіцентр» на початку лютого розпочне підготовку до весняної частини чемпіонату України в першій лізі. Утім, як повідомили в пресслужбі клубу, команда вже припинила співпрацю з трьома гравцями.

Розташування «Епіцентру» залишили півзахисники Ростислав Морозов та Кирило Костенко, а також захисник Тарас Горілий. Морозова можна назвати сторожилом клубу, адже він виступав за команди з 2014 року, ще коли команда називалася ФК «Дунаївці» та грала в чемпіонаті області. Всього на аматорському рівні 27-річний півзахисник провів у складі дунаєвчан 71 матч, в яких відзначився 22 голами. У ПФЛ Морозов за три сезони, які «Епіцентр» виступає, прові лише чотири поєдинки. У нинішній першості – Ростислав жодного разу не з’являвся на полі.

Костенко та Погорілий стали гравцями «Епіцентру» лише в цьому сезоні. Кирило, який, по суті, перейшов із хмельницького «Поділля», взяв участь у трьох поєдинках. Тарас, який до «Епіцентр» виступав за «Нікополь», також має в активі три матчі в складі кам’янчан.

Раніше головний тренер «Епіцентра» Сергій Нагорняк казав про те, що під час зимової паузи планує підсилити гру своєї команди 3-4 футболістами. Утім, поки команда у відпустці, то й новачків у клубі немає. Та вже в лютому «Епіцентр» розпочне підготовку зборами в Києві, де планують провести ще й три контрольних матчі. А потім, у планах кам’янчан, тренувальні збори в Туреччині, а на завершальній стадії – ще одні в Києві.

Нагадаємо, «Епіцентр» восени 2022 року виступав у першоліговій групі «А» та здобув право навесні 2023 року грати в «Чемпіонській групі». Кам’янчани розпочнуть змагання з 8 очками (вони ділять 3-4 місце з «ЛНЗ» серед 8 команд групи). А перший матч мають провести 8 квітня в Кам’янці-Подільському проти київської «Оболоні», в якої 16 очок, як і в житомирського «Полісся».

Читайте також: Симчишин вручив стипендії та премії кращим спортсменам і тренерам Хмельницького

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую