ye-logo.v1.2

У хмельницькій спортшколі №1 реконструюють корпус за 26 мільйонів гривень

Спорт 5417
В Дюсш № 1 оновлять спортивні зали
В Дюсш № 1 оновлять спортивні зали. Фото: Facebook-сторінка Дюсш 1

Роботи планують завершити до кінця 2024 року.

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1 оголосила тендер на реконструкцію будівлі спортшколи очікуваною вартістю 26,7 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

Мова йде про реконструкцію спортивних залів з добудовою допоміжних приміщень, у тому числі влаштувати нові душові та вбиральні. Крім того, планується покращити енергозбереження будівлі спортшколи по вулиці Спортивній, 17. Зокрема, замінити вікна, утеплити фасад. Також у вартість входить придбання устаткування: стільців, шаф, стелажів.

Роботи планують виконати до кінця 2024 року.

Нагадаємо, раніше сайт “Є” писав, що реконструкція стадіону спортивної школи стартувала у 2021 році.

Роботи планували завершити до кінця 2022 року, але через повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України реконструкція була зупинена.

За даними порталу публічних коштів “Є-Дата” до повномасштабного вторгнення підрядник за виконані роботи отримав 11,2 мільйона гривень. Крім того, вже у 2023 році дитячо-юнацька спортивна школа № 1 перераховує підряднику понад сім мільйонів гривень.

Нещодавно сайт “Є” написав про новий договір з підрядником - приватним підприємством “Спорт-Прогрес”. Сума нової угоди 9,58 мільйона гривень, якої має вистачити для завершення робіт з реконструкції футбольного поля.

І паралельно з цим планують розпочати оновлення корпусу вартістю 26 мільйонів гривень. Таким чином, загальна вартість оновлення інфраструктури ДЮСШ №1 буде коштуватиме понад 50 мільйонів гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую