ye-logo.v1.2

Волейбол: Харківський «Локомотив» переграв «Новатор»

Спорт 2554
Фото: Людмила

Сто тридцять хвилин запеклої боротьби принесли перемогу чемпіону України в матчі проти хмельницьких волейболістів

У Хмельницькому триває другий етап Кубка України з волейболу серед команд групи «Б-1». Вчора центральним матчем став поєдинок між харківським «Локомотивом» та хмельницьким «Новатором». Господарі майданчика змогли виграти першу партію з рахунком 25:21, однак чинні чемпіони змогли відігратися в другій партії – 29:27. У третій партії хмельничани знову продемонстрували, хто є господарем на майданчику, здолавши «Локомотив» з рахунком 25:21. Щоб виграти поєдинок, «Новатору» небхідно було перемагати і в четвертій партії, але… 25:23 на користь харків’ян і долю переможця в матчі вирішували на тайм-брейці. На жаль, «Новатор» поступився з рахунком 12:15.
В іншому матчі групи «Б-1» «Фаворит» із Лубнів Полтавської області виграв з рахунком 3:0 в харківської «Юридичної академії-2».
Сьогодні відбудуться поєдинки заключного туру. «Локомотив» зіграє з «Фаворитом», а «Новатор» о 13.00 із «Юракадемією-2». Якщ «Фаворит» програє «Локомотиву», то хмельничанам не обов’язково перегравати харків’ян, оскільки вони тоді все одно посядуть друге місце та вийдуть до наступного етапу Кубка України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую