ye-logo.v1.2

Волейбол: харківський «Локомотив» та хмельницький «Новатор» продовжують кубкову боротьбу

Спорт 2517

У Хмельницькому відбулися матчі другого етапу Кубка України з волейболу серед команд групи «Б-1».

Нагадаємо, за дві путівки до наступного раунду змагань боролися чотири клуби: хмельницький «Новатор», харківська «Юридична академія-2», «Фаворит» з міста Лубни Полтавської області та чемпіон України «Локомотив» з Харкова.

Вже у першому ж матчі хмельничани продемонстрували серйозність своїх намірів щодо виходу з групи, перегравши «Фаворит» з рахунком 3:1. Наступного ж дня на «Новатор» очікував найважчий матч – проти харківського «Локомотиву». Господарі майданчика змогли виграти першу партію з рахунком 25:21, однак чинні чемпіони відігралися в другій партії – 29:27. У третій партії хмельничани знову продемонстрували, хто є господарем на майданчику, здолавши «Локомотив» з рахунком 25:21. Щоб виграти поєдинок, «Новатору» необхідно було перемагати і в четвертій партії, але… 25:23 на користь харків’ян і долю переможця в матчі вирішували на тайм-брейці. На жаль, «Новатор» поступився з рахунком 12:15.

У заключному ж турі «Новатор», завдяки перемозі «Локомотива» над «Фаворитом», міг й не напружуватися в матчі проти «Юридичної академії-2», адже вже гарантував собі друге місце в групі. Але хмельничани віддячили своїм прихильникам впевненою грою та перемогою з рахунком 3:0.

Отже, з групи «Б-1» кубкову боротьбу продовжують «Локомотив» та «Новатор». З інших груп далі пройшли чернігівський «Буревісник-ШВСМ», «Імпексагро Спорт Черкаси», «Локо-Експрес» та «Юридична академія» з Харкова, «Кримсода» з Красноперекопська та київський «Локомотив». А вже 29 вересня «Новатор» дебютуватиме в українській Суперлізі. Свій перший матч хмельничани проведуть у Харкові, де двічі зіграють проти «Локо-Експресу».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую