ye-logo.v1.2

«Чорноморець-2» - «Динамо»: жодна з команда не награла на перемогу

Спорт 2782
Фото: chernomorets.odessa.ua

В одеській області хмельницькі «динамівці» врятувалися від поразки на 95 хвилині матчу!

Склади команд:

«Чорноморець-2»: Ганєв, Авдюхин, Марченко (Білий, 60), В. Павлик, Томах, Бабенцов (капітан), Якименко (Галаган, 90), Якунін (Яворський, 90 +4), Фаворов, Ткач (Сердюченко, 81), Гавриленко (Каретний, 90 +2).
«Динамо»: Рябой, Пєвнєв (Горобець, 46), Лемішевській (капітан), Шляховий, Антонов, Кривий, Дяченко, Солонинко (Мельник, 79), Смірнов, Данченко (Тищенко, 46), Шевчук.
Голи: Фаворов (23) – Шевчук (90+5).

Матч 11 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А», який відбувся в Совіньоні, де зустрілися «Чорноморець-2» та хмельницьке «Динамо», видався доволі важким для обох команд. Сусіди по турнірній таблиці мали б вирішити, хто з них сильніший. Для цього необхідно було і захисті надійно зіграти, й голи в чужі ворота забити.
І хоч перший тайм, фактично, пройшов без гострих атак, на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь господарів. Єдиний гол у ворота «Динамо» зі штрафного забив Артем Фаворов, який зумів «зняти павутиння» з володінь Андрія Рябого на 23 хвилині. Слід зауважити, що ще в першому таймі хмельничани могли б відігратися, якби в середині сорокоп’ятихвилинки арбітр матчу помітив, як один із гравців «Чорноморця-2» у власному штрафному майданчику зіграв рукою. Але суддя цього не побачив.
У другому таймі хмельничани продовжили спроби відігратися, а одесити – втримати перевагу в рахунку. Однак на 74 хвилині поєдинку сталося так, що гості залишилися у меншості. Арбітр матчу вирішив покарати капітана «Динамо» Андрія Лемішевського другою жовтою карткою за те, що той крикнув на суперника із вимогою вибити м’яч за межі поля, оскільки одному з футболістів хмельницької команди знадобилася медична допомога! За таких умов сподіватися на те, що хмельничани поїдуть з Одещини хоча б з одним заліковим балом, було важко. Натомість «динамівці» продовжували шукати ключі від чужих воріт і знайшли. На 95 хвилині поєдинку, за декілька секунд до фінального свистка, Олександр Антонов вкинув аут у чужий штрафний майданчик, м’яч трохи «погуляв» біля воріт «Чорноморця» та опинився у Дениса Шевчука, який переправив його у сітку. Гол і вольова нічия «Динамо». Між іншим, перша в нинішній першості.
Наступний свій поєдинок хмельничани знову проведуть на виїзді. Восьмого жовтня на них очікує матч в Івано-Франківську проти «Прикарпаття», яке посідає дев’яте місце в турнірній таблиці. «Динамо, як і до матчу 11 туру, перебуває на 12 позиції.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую