ye-logo.v1.2

Велоспорт: командні успіхи збірної області та індивідуальна нагорода Дарини Нагуляк

Спорт 426
Дарина Нагуляк (ліворуч) стала срібною призеркою в ідивідуальній груповій гонці на 143 кілометри
Дарина Нагуляк (ліворуч) стала срібною призеркою в ідивідуальній груповій гонці на 143 кілометри . Фото: facebook.com/kmcycling

На Львівщині завершився чемпіонат України з велоспорту на шосе.

У Звенигороді Львівської області відбувся першість країни з велосипедного спорту на шосе. І спортсменки з Хмельниччини здобули кілька медалей.

У змаганнях серед жінок до 23 років в індивідуальній гонці на час (дистанція 29 кілометрів) Дарина Нагуляк фінішувала шостою, а Анастасія Площідим – сьомою. Наталія Сафронюк була десятою, а Діана Ситник – одинадцятою. Завдяки таким результатам, у командному заліку збірна Хмельниччини здобула срібну медаль.

А ось в ідивідуальній груповій гонці на 143 кілометри вихованка хмельницької ДЮСШ-4 Дарина Нагуляк стала віцечемпіонкою України. Крім цього, Дарина здобула право приймати участь в складі збірної команди України на чемпіонаті Європи. Враховуючи те, що інші представниці області також посіли високі місця (Сафронюк була сьомою, а Плоцідим – дев'ятою), збірна Хмельниччини у командній першості також здобула срібну нагороду чемпіонату України.

«Окремо хочеться відмітити наших юніорів. Їхній прогрес видно неозброєним оком. А результат покращується від гонки до гонки, - повідомили в Федерації велосипедного спорту Хмельницької області. - На цьому чемпіонаті їх 7 командне місце у індивідуальній гонці на час серед юніорів, 29 км (склад команди: Волощук Я, Коротницький Я., Полуйко О.) та 4 командне місце у індивідуальній груповій гонці серед юніорів, 130 км (склад команди: Волощук Я, Коротницький Я., Полуйко О.) дає надію, що не лише жінки, а й чоловіки нашої області будуть мати можливість виступати на Європейських та міжнародних аренах серед кращих велосипедистів світу».

Нагадаємо, нещодавно на чемпіонаті України з велосипедного спорту на треку хмельницькі велосипедистки вибороли більше 10 нагород.

Читайте також: Михайло Романчук здобув другу медаль на чемпіонаті Європи з плавання

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую