ye-logo.v1.2

Футзал. «Пробуранили» ковельчан

Спорт 3399
Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» здобув першу перемогу в чемпіонаті

Четвертий тур першості України з футзалу серед команд першої ліги можна занести в актив хмельницького «Спортлідера+». Адже команда, завдяки домашній перемозі над «Бураном-Негабаритом» з Ковеля, нарешті потішила своїх прихильників позитивним результатом. Хоча перемога далася важко…

Вже на початку матчу гравці «Бурана-Негабариту», які в своєму активі мали одну перемогу та дві поразки, мали дві нагоди відзначитися, але господарів врятував голкіпер Павло Хомин. На таку «нахабність» «Спортлідер+» на четвертій хвилині відповів голом Віталія Атаманюка. Натомість «Буран-Негабарит» через три хвилини зміг відігратися – вихід віч-на-віч реалізував Анатолій Ворона. І лише після цього господарі почали грати швидше та цікавіше. Щоправда, як після матчу заявив головний тренер хмельничан Іван Стасюк, команді поки що не вдається в рідних стінах демонструвати комбінаційну гру. Не вдавалося «спортлідерівцям» і реалізувати чисельні моменти. То Дмитро Михайленко пробив поруч зі стійкою, то Микола Сохорук – поруч із хрестовиною. Як слід забивати на 12 хвилині продемонстрував Віталій Атаманюк. Після того, як Михайленко влучив у поперечину, Атаманюк встиг на добивання та вколотив м’яча у сітку воріт суперника.

А після перерви господарі продовжили марнувати моменти. Хоча іноді «Буран-Негабарит» рятував голкіпер. Не стояв без роботи і страж воріт хмельничан Павло Хомин, який відбивав усе, що летіло в його бік. Напруга в матчі зростала щохвилини, адже рахунок 2:1 не гарантував перемоги господарів, які йшли в атаку під заклики глядачів: «Хмельничани, вперед»! І лише на 36 хвилині матчу трибуни втретє скандували «Гол». І втретє відзначився Віталій Атаманюк, який результативно добив м'яча після удару Артема Гласа. Гості ж одразу вирішили «взяти» суперника чисельністю, змінивши голкіпера на польового гравця. Розіграти «зайвого» ковельчанам не вдалося. Натомість на 38 хвилині Михайленко перехопив м'яч із власної половини поля відправив його у сітку воріт гостей. Рахунок став 4:1 і в перемозі «Спортлідера+» вже, мабуть, ніхто не мав сумнівів. Наприкінці ж матчу команди обмінялися двома небезпечними атаками, які так і не довели до логічного завершення.

Переглянути фоторепортаж з матчу

Завдяки цій перемозі хмеьничани обійшли «Буран-Негабарит» у турнірній таблиці. Тепер у «Спортлідера+» в активі чотири очки та шосте місце в турнірній таблиці. А лідирує – «Львівхолод», в якого на п'ять пунктів більше. Свій наступний матч хмельничани проведуть 19 листопада в Ковелі проти «Шанс-Авто». Майбутній суперник «спортлідерців» із семи очками посідає третє місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую