ye-logo.v1.2

Футзал. Перша ліга. «Спортлідер+» вивів у лідери ковельський «Шанс-Авто»

Спорт 2946

Хмельничани, поступившись у Ковелі з рахунком 4:2, опинилися на восьмій сходинці, а ось ковельчани – на першій

Ще до матчу п’ятого туру тренер хмельничан Іван Стасюк попереджав своїх гравців, що грати проти «Шанс-Авто» буде доволі важко. По-перше, в Ковелі майданчик замалий. По-друге, в команди-гоподаря грають екс-футзаліст збірної України Євгеній Москвін та кращий бомбардир першої ліги останніх двох років Володимир Бобилєв. Ну, і по-третє, ковельчани вдома краще грають, ніж на виїзді.

Гравці, склалося враження, почули свого тренера та майже весь час дотримувалися настанов. Однак і це не врятувало «Спортлідер+» від третьої поразки в сезоні. А все через чотири помилки хмельничан та феноменальної гри Бобилєва.

Першої помилки гості припустилися на четвертій хвилині матчу, коли дали можливість Бобилєву пробити по воротах Павла Хомина. Кращий бомбардир першої ліги свій шанс використав сповна та вивів «Шанс-Авто» вперед у рахунку. Гості ж відповіли двома небезпечними моментами. Але господарів, після удару Віталія Атаманюка, врятував голкіпер. А після «пострілу» Андрія Матвєєва на допомогу «прийшла» стійка. І все таки «Спортлідеру+» вдалося зрівняти рахунок, завдяки потужному удару Миколи Сохорука. Могли хмельничани піти на перерву в піднесенішому настрої, якби наприкінці першого тайму «шансівців», після удару Артема Гласа, не врятував голкіпер.

Здавалося, що в другій половині матчу гості дотиснуть суперника. Тим паче, що на другий тайм приїхали вболівальники «Спортлідера+», які почали активно підтримувати свою команду. Хмельничани за такої підтримки «полетіли» вперед і пропустили контрвипад господарів майданчика, який завершився голом Москвіна. Потрібно було відіграватися. І «Спортлідер+» заграв потужніше та швидше, але на табло рахунок був не на користь гостей. Хмельничани створили стільки моментів, що їх вистачило б на декілька матчів. Але ж потрібно не лише створювати, а й забивати. З реалізацією ж були проблеми. То м'яч у стійку влучав, то повз ворота летів, а то й голкіпер «Шанс-Авто» був «на висоті». То ж гол на 28 хвилині, який у ворота Хомина забив Бобилєв, виглядав якось не логічно. Але ж був! «Дев'ятка» господарів пробила з такої позиції, щоб воротар хмельничан навіть не бачив моменту «пострілу», а тому зреагував запізно. Рахунок став 3:1 на користь ковельчан повіяло «смаженим». Хвилинна розгубленість гостей ледве не зіграла з ними злого жарту, оскільки «Шанс-Авто» одразу не реалізував два небезпечних моменти, завдяки яким міг би поставити крапку в матчі. Коли ж гості оговталися, взялися за «старе» - масовані атаки на ворота «Шанс-Авто». І на 33 хвилині Андрій Матвєєв забив другий гол у ворота ковельчан, повернувши інтригу матчу.

Вже на 35 хвилині матчу хмельничани допустили ще одну помилку, не розібравшись у власному штрафному майданчику. Богдан Палійчук вибивав головою м’яч подалі від власних воріт, влучив у голову Миколі Сохоруку, а м’яч відскочив до Бобилєва. Володимир одразу ж переправив «смугастого» в сітку воріт «Спортлідера+», оформивши хет-трик у матчі. Ну, а після четвертого голу підопічні Івана Стасюка виглядали деморалізованими. Проте забити хоча б один гол були в змозі. Ось тільки футзальний Бог цього дня був не на їх боці. Адже наприкінці матчу Дмитро Михайленко вдруге влучив у стійку, через що схопилися за голови навіть вболівальники «Шанс-Авто». «Оце пощастило», - з полегшенням говорили вони.

«Відмінна гра Бобилєва і результат на табло, - заявив після матчу тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк. - Він свої голи забив, а ми свої – ні». Хмельничани не заслуговували на поразку в Ковелі, але… опинилися на передостанній сходинці в турнірній таблиці. Виправити становище зможуть 10 грудня, коли вдома прийматимуть львівський «Лемберг». До цього ж, 26 листопада, на «Спортлідер+» очікує матч 1/16 фіналу Кубка України. У цей день у спорткомплексі Хмельницького національного університету о 15.00 «спортлідерці» гратимуть проти команди «Київ-НПУ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую