ye-logo.v1.2

«Мастер-шеф. Професіонали»: чи вдалося команді хмельницького кухаря уникнути «битви чорних»

Суспільство 2594
«В будь-якому колективі мені не важливо домінувати. Мені важливо, щоб кожен учасник команди відчував себе капітаном. Щоб кожен відчував свою важливість», - зізнався в ефірі Леонід Малюга
«В будь-якому колективі мені не важливо домінувати. Мені важливо, щоб кожен учасник команди відчував себе капітаном. Щоб кожен відчував свою важливість», - зізнався в ефірі Леонід Малюга. Фото: stb.ua

Денис Малюга продовжує змагатися у кулінарному шоу.

Учора, 6 березня, вийшов четвертий випуск нового сезону «Мастер-шеф. Професіонали». Серед учасників, які змагаються за звання кращого, кухар з Хмельницького Леонід Малюга. Минулого тижня він вперше був капітаном команди та самостійно обирав собі колег для кулінарних змагань. У цьому ж випуску знову виявив бажання очолити команду і став капітаном «жовтих».

Леонід вибрав у свою команду людей, з якими, за його словами, йому в першу чергу легко мислити.

«В будь-якому колективі мені не важливо домінувати. Мені важливо, щоб кожен учасник команди відчував себе капітаном. Щоб кожен відчував свою важливість», - зізнався в ефірі Леонід.

Під час змагання учасники складали іспит на тайм-менеджмент і випробовували фортуну. На кухні їх чекав барабан, розділений на три частини. Покрутивши перше колесо барабана, кухарі дізнавалися, який продукт буде зіркою страви і кількість балів, яку вони за неї отримають. Що складніший продукт - то більше балів. Та якщо цього виявлялося недостатньо, командам можна було подвоїти і навіть потроїти бали. Зібрати максимум балів було вкрай важливо ще й тому, що в наступному конкурсі вони конвертувалися в гроші.

Отож «жовті» під шефством Леоніда Малюги, готували кускус з чорнилом каракатиці з кроликом, різото з курячими лапами і чікен баттер. У підсумку в жовтих вийшло 39 балів – найбільше серед трьох команд.

Другий конкурс почався з того, що учасники трьох команд вийшли на певний час із кухні. Перед суддями залишилися тільки капітани, серед яких і Леонід. Їм презентували страву: смажену у фритюрі креветку у паніровці з сухарів панко з манго-сальсою та манго-соусом та пояснили, що за 25 хвилин кожна команда мала подати максимальну кількість порцій цієї страви. Креветки ж довелося купувати за гроші проєкту - «шефи». Оскільки напередодні учасники заробили певну кількість балів, то їх конвертували у таку собі валюту. За кожну зараховану страву вони знову ж таки заробляли гроші – «шефи».

«Я хотів, щоб ми нашу страву видавали максимально першими, щоб зрозуміти якщо в нас якісь помилки – був час їх виправити і підготувати нові», - зазначив Леонід Малюга.

В результаті в «жовтих» судді прийняли 4 страви з 12-ти.

Далі було ще два раунди, під час яких учасники готували татакі з яловичини з азійською заправкою і бобами та фуа-гра з цитрусовим пюре. Виправляючи помилки, «жовті» продовжували готувати та заробляти «шефи».

«Я вірив в те, що ми мали «вистрілити». Але всі мої мрії рушилися. Ми не перемогли. Звісно, я засмутився», - сказав Леонід Малюга по закінченні цього конкурсу.

У підсумку перемогли «сині», заробивши 79 «шефів», а команда Леоніда Малюги опинилися на другому місці з 48-ма «шефами», залишивши позаду «червоних», які заробили 24 «шефи». А отже, ніхто з команди Леоніда Малюги не покинув проєкт. Тож хмельницький кухар також продовжує і далі змагатися у кулінарному шоу.

Читайте також: На фестивалі борщу встановили рекорд: хто та за яким рецептом готував страву з Хмельниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую