ye-logo.v1.2

МастерШеф: як командна стратегія допомогла красилівчанці продовжити участь в проєкті

Суспільство 1807
У першому конкурсі кухня перетворилася для учасників на справжнісіньке казино
У першому конкурсі кухня перетворилася для учасників на справжнісіньке казино. Фото: скрін з відео

Тетяні Ільїній разом з командою довелося адаптовуватися до різноманітних непередбачуваних ситуацій.

Тетяна Ільїна, кулінарка-аматорка з Красилова, яка бере участь в одинадцятому сезоні кулінарного проєкту «МастерШеф», продовжує впевнено йти до перемоги в конкурсі. Минулого випуску їй довелося поборотися за місце на проєкті, потрапивши до битви «чорних фартухів» і довести, що вона гідна продовжувати участь у проєкті. А вже у 5-у випуску 11-го сезону, який днями вийшов на каналі СТБ, їй разом з командою довелося адаптовуватися до різноманітних непередбачуваних ситуацій.

Так, у першому конкурсі кухня перетворилася для учасників на справжнісіньке казино. Аматори поділилися на чотири команди. Кожна розробила меню під певну концепцію: дієтичне, калорійне, вегетаріанське меню та меню для дітей. У найнесподіваніший момент учасникам доводилося мінятися місцями з іншою командою і продовжувати готувати з того місця, де зупинилися їхні суперники.

«Червона» команда Тетяни спочатку готувала дитяче меню. Як основну страву кулінари вирішили приготувати равіолі з кроликом та куркою. Утім, в процесі конкурсу, їхню страву доводили до смаку інші учасники. І перед подачею суддям «заховали» равіолі під соусом, а не поклали його під низ, як задумувала команда Тетяни.

Тетяні разом з командою довелося адаптовуватися до різноманітних непередбачуваних ситуацій. Фото: СТБ

А от команда Тетяни, помінявшись кілька разів з іншими учасниками, в результаті подавала суддям страву дієтичного меню, яку початково готувала команда «зелених». І хоч судді не були в захваті від смаків усіх страв, помилки у стратегії приготування зарахували саме «зеленим» і саме їхній учасник отримав «чорного фартуха».

У другому конкурсі усі учасники двох команд готували однакову страву – персиковий чатні з креветками, чіпсами з базиліку і мигдалевими пластівцями. Тетяна потрапила в команду «синіх». Страву готували у кілька етапів. На кожному з них капітан «відсівав» по двоє учасників. Тетяну відправили же на другому етапі на балкон, оскільки у неї було замало імбирного соку, необхідного для приготування. Але в результаті презентована страва «синіми» була смачною та схожою на оригінал. Тому «чорних фартухів» з команди Тетяни Ільїної ніхто не отримав.

Відтак, дівчина і далі продовжуватиме змагатися за перемогу в одинадцятому сезоні проєкту «МастерШеф».

Читайте також: Хмельничанин на шоу «Холостячка»: дозволив собі зайве і потрапив на перше побачення

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення

Гаражі: продаж/оренда

  Так  Ні, дякую