emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

ЮніорБанк підвів підсумки конкурсу серед юних журналістів Хмельниччини

Керівництво ЮніорБанку за ініціативою прес-служби ПриватБанку в кінці минулого року  оголосили конкурс серед учасників Хмельницького клубу “Юний журналіст” на кращий журналістський репортаж про ЮніорБанк.  

У фіналі конкурсу були відзначені 4 роботи, в яких юні журналісти у повній мірі розкрили всі можливості ЮніорБанку для дітей віком від 6 до 17 років. Переможницею конкурсу стала 13-ти річна Дар’я Попіль, учениця Хмельницької гімназії №1.

“Для юніорів карта важлива, але для батьків -це справжнє свято! Усі вони завжди мріяли контролювати витрати своїх дітей, тепер  робити це стало набагато легше, - пише у своїй конкурсній роботі переможниця конкурсу. -  За допомогою ЮніорБанку дорослі можуть налаштувати щомісячні/щотижневі нарахування на карту дитині та встановити ліміт на зняття коштів з рахунку. Таким чином батьки у тандемі з ПриватБанком формують у дитині певну відповідальність за гроші та витрати”.

 

Нагадаємо, що конкурс на кращий репортаж про ЮніорБанк був оголошений 19 грудня 2014р. при передачі юним журналістам комп’ютера від святого Миколая. Для участі у конкурсі необхідно було отримати картку ЮніорБанку та до 1 лютого 2015 року надати конкурсні матеріали до клубу “Юний журналіст” при Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва.

 

“Цікава ініціатива поєднала проект ЮніорБанк та наших юних журналістів, які на практиці змогли відчути справжні банківські послуги та професійно описати всі переваги і можливості ЮніорБанку, - говорить керівник клубу “Юний журналіст” Ольга Валькова. - Наші вихованці їз захопленням ділилися один з одним враженнями, які і використали в роботах як інтерв’ю”.

Переможниця конкурсу отримала від ЮніорБанку пам’ятний диплом та цінний подарунок - mp4-плейер.  Усі учасники отримали у подарунок іміджеві електронні годинники ЮніорБанку.

 

ЮніорБанк тісно співпрацює із близько 120 навчальними закладами, творчими клубами та гуртками Хмельниччини. На сьогодні в області більше 25 тис школярів та студентів долучились до програми ЮніорБанку.

 

Представляємо роботу переможниці у поданому оригіналі:

Що таке ЮніорБанк?

 

Не так давно в Україні і світі стали досить популярними платіжні карти, але прогрес настільки пішов вперед, що вже сьогодні навіть діти мають право користуватись такою картою.

Цей проект запустив ПриватБанк. Він є найбільшим банком в Україні за всіма показниками, з ним співпрацюють найуспішніші люди, тому банк вирішив легко і цікаво навчити дітей бути обізнаними і грамотними у плані роботи банківської системи. Таким чином ПриватБанк  дозволяє виростити нове ? освічене покоління, що здатне змінити нашу країну.

Даний проект отримав  назву “ЮніорБанк”. Програма дозволяє дітям і підліткам поступово підніматись до вершин фінансової грамотності. В проект входять безліч конкурсів та акцій, також кожен юніор може навчатись у так званій БізнесШколі.

Ось як описує навчання у такій школі клієнтка ЮніорБанку, тринадцятирічна Ольга Залуцька: “Тут я дізналась досить багато цікавого і нового про банківську систему, про початок своєї власної справи та ведення бізнесу. Коли я відвідувала “Школу Успіху”, я стала більш впевненою у собі та своїх силах. І мені це подобається”.

Платіжна карта, звичайно, не іграшка. Та невже хоча б одна дитина не хотіла навчатись так легко та доступно, як навчає ПриватБанк? До того ж  ці знання, без сумніву, знадобляться у подальшому житті, на відміну від деяких нудних та досить важких уроків у школі. Усе засвоєне можна легко  закріпити на практиці, слід лише підійти до найближчого банкомату.

Для дітей карта юніора дозволяє заощаджувати кошти та отримувати 10% річних від залишку грошей: “Це можливість самостійно накопичувати та витрачати свої кошти. Мої гроші у безпеці. З мене не ''здирають''( адже це зараз дуже поширено) багато комісії”. Так коментує роботу з картою Ольга Залуцька.

Для юніорів карта важлива, але для батьків це справжнє свято! Усі вони завжди мріяли контролювати витрати своїх дітей, тепер це стало робити набагато легше. За допомогою ЮніорБанку дорослі можуть налаштувати щомісячні/щотижневі нарахування на карту дитині та встановити ліміт на зняття коштів з рахунку. Таким чином батьки у тандемі з ПриватБанком формують у дитині певну відповідальність за гроші та витрати.

Також один з найважливіших аспектів ? це безпека. Припустимо, що ви втратили гаманець із значною сумою грошей (готівки), тоді у вас просто немає виходу, потрібно лише прийняти той факт, що цих грошей вже немає. Але з картою від ЮніорБанку ви зможете заблокувати втрачену карту, лише подзвонивши за певним номером, і ваші гроші залишаться у безпеці.

Зразковий вчитель з економіки Горленко Ганна Олексіївна  описує ЮніорБанк, як справу, якій потрібно приділяти належну увагу, рекомендує отримувати від даного проекту все, що тільки можливо і доступно, тобто брати участь у будь-яких конкурсах, олімпіадах, акціях: “Програма допомагає дітям стати не лише обізнаними у банківській системі, а й бути конкурентоспроможними особистостями і впевнено займатись будь-якою справою”.

Одного разу Констянтин Симонов сказав: “Освічена людина тим і відрізняється від неосвіченої, що завжди вважає свою освіченість недостатньою”. Тому потрібно завжди вчитись, дізнаватися  більше,  ніж знаєш. Але потрібно почати з першого кроку, який нам пропонує зробити ЮніорБанк. А чому б ні?

Дар’я Попіль,

прес-клуб “Юний журналіст”

теги: приватбанк, юніорбанк, юні журналісти

24 Березня 2015, 13:10:06 1088 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо