emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

STOP DAI! Дорожній контроль Хмельницького. Новини від водіїв та читачів (SMS, MMS, листи та коментарі).

 

 

Пропонуємо всім водіям, у яких є факти, що стосуються зловживань та непрофесійних дій працівників ДАІ, надсилати їх в редакцію або залишати їх тут, на блогах STOP DAI (Дорожній контроль Хмельницького) у коментарях. Усі матеріали, які будуть мати доказову базу (відео, аудіо, фото, свідків …), ми також опублікуємо у газетах.
Інформацію також можна надсилати за допомогою ММС на тел. +38 067 991-39-00, або на електронну адресу [email protected] чи поштою: м. Хмельницький, а/с №911.

  Просимо водіїв, таксистів, перевізників приєднатися до нашого сайту. Спробуймо "поставити на місце" працівників ДАІ, які не виконують своїх основних обов'язків,  а ведуть себе по-бандитськи. Приєднуйтесь до акції STOP ДАІ! (Дорожній контроль Хмельницького). Разом ми організуємо ДАІшний контроль на Хмельниччині!

На найактивніших доповнювачів блогу чекають: відеореєстратор (автомобільний), мобільний телефон з відеокамерою, бак пального (до 40 л), юридичний супровід у суді (по справах ПДР), посвідчення співробітника Хмельницького дорожнього контролю.

 

теги: stop даі, (дорожній контроль хмельницького)

3 Лютого 2011, 22:47:11 34392 28

Oстанні коментарі

Читач


27 Серпня 2012

21:45

как всегда,ответ гаи ниочём.В той же ст 265-2 купап,фраза,на которую не обращают внимания-"У разі наявності підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачені частинами першою, шостою і сьомою статті 121, статтями 121-1, 122-5, 126, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130, статтями 132-1, 206-1 КУпАП, працівник Державної автомобільної інспекції тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку (якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху), в тому числі за допомогою спеціального автомобіля - евакуатора. Про тимчасове затримання робиться відповідний запис у протоколі про адміністративне правопорушення. " а именно-"(якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху)".вот и интересно-автобус после остановки гаишником "суттєво перешкоджав" ????

Адміністратор


13 Серпня 2012

11:55


Шановний Віктор Андрійович (коментар 20 Липня 2012 13:25) ваше запитання  (На трасі Тернопіль ДАІ спинили автомобільз пред'явлення обвинувачень з приводу пасажирських перевезень. Склали протокол та відправили автомобіль на штраф майданчик. Чоловік, який був за кермом, відмовляється від обвинувачень та не підписував протокол. ДАІ відправило його до центрального відділу міліції та забрали машину. Чи ДАІ має право так робити?) ми переадресували як інформаційний запит до начальника УДАІ УМВС України в Хмельницькій області. Ось відповідь:



   На Ваш інформаційний запит повідомляю, що тимчасове затримання транспортних засобів здійснюється відповідно до ст. 265-2 КУпАП. У разі наявності підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачені частинами першою, шостою і сьомою статті 121, статтями 121-1, 122-5, 126, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130, статтями 132-1, 206-1 КУпАП, працівник Державної автомобільної інспекції тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку (якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху), в тому числі за допомогою спеціального автомобіля - евакуатора. Про тимчасове затримання робиться відповідний запис у протоколі про адміністративне правопорушення. 



 Після тимчасового затримання транспортного засобу працівник Державної автомобільної інспекціїзобов'язаний надати особі можливість повідомити про тимчасове затримання транспортного засобу та своє місцезнаходження іншу особу за власним вибором і вжити заходів щодо повернення автомобіля до місця постійної дислокації, а також забороняє експлуатацію транспортного засобу до усунення несправностей, виявлених у процесі його огляду, або до демонтажу спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.   



Транспортний засіб може бути тимчасово затриманий на строк до вирішення справи про адміністративне правопорушення, але не більше трьох днів з моменту такого затримання. 



 Після закінчення триденного строку тимчасового затримання транспортного засобу особа має право звернутися за отриманням тимчасово затриманого транспортного засобу. Таке звернення особи є обов'язковим для його виконання незалежно від  стадії вирішення справи про адміністративне правопорушення.



За подання такого звернення та повернення особі тимчасово затриманого транспортного засобу не може стягуватися плата.  



Порядок тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках та стоянках визначається Кабінетом Міністрів України.



Заступник начальника УДАІ УМВСУ в Хмельницькій області підполковник міліції  О.В. Нащубський


Жук Вільям Володимирович


31 Липня 2012

18:37


29.07.2012 року о 18 годині я проїзжав вулицями села Женишківці, Віньковецького району, Хмельницької області. Я керував автомобілем "форд" TRANSIT. Біля сільського клубу мене зупинив інспектор ДАІ, і не називаючи своє прізвище запитавв у мене мої документи.Я попросив інспектора спочатку показати мені своє посвідчення, що визвало обурення у інспектора. Нарешті він показав мені посвідчення, виявилось що це капітан Ковальчук Юрій, № жетона 0166. Капітан був один, з ним напарника не було. Намоє запитання, чому він один, інспектор відповів, що напарник в туалеті.На моє запитання про причину зупинки, інспектор відповів, що в ннього віникла підозра, що я знахожусь в нетверезому стані.А потім сказав, що можливо мій автомобіль в угоні.Я попросив інспектора показати орієнтіровку, що рошукується мій автомобіль.Звісно, у інпектора ніякої орієнтіровки не було, і він змушений був мене відпустити. А в мене виникла підозра, що і нспектор Ковальчук Юрій вирішив покращити свій матаріальний стан, і для цього прибув у село Женишківці, Віньковецького району, заховав службовий автомобіль в кущах, і самотійно, без напарника став "працювати".


редакція


25 Липня 2012

18:35


Шановний Віктор Андрійович (коментар 20 Липня 2012 13:25) ваше запитання ми переадресували як інформаційний запит до начальника УДАІ УМВС України в Хмельницькій області.


Віктор Андрійович


20 Липня 2012

13:25


На трасі Тернопіль ДАІ спинили автомобільз пред'явлення обвинувачень з приводу пасажирських перевезень. Склали протокол та відправили автомобіль на штраф майданчик. Чоловік, який був за кермом, відмовляється від обвинувачень та не підписував протокол. ДАІ відправило його до центрального відділу міліції та забрали машину. Чи ДАІ має право так робити?



23 Червня 2012

09:05


начальство "прикрыло" Лабуняка,выдав ему служебное удостоверение задним числом.отсюда и безнаказанность райгаи.http://www.youtube.com/watch?v=LPb-eyPXTTc http://vsim.ua/Новини-Хмельницького/news/Хмельницький-даішник-з-простроченим-посвідченням-зупинив-водія-законно-10234110.html




22 Червня 2012

22:03

хмельницкие гаишники с недействительными удостоверениями получают оружие,составляют протоколы,останавливают водителей.


Viljam


15 Січня 2012

19:13


Сьогодні, 15 січня 2012 року, біля 16 год на привокзальній площі Хмельницького спостерігав як паркувальник збирав гроші з водіїв за припаркування автомобілів на площі. Працівники ДАІ не реагували на протизаконні дії паркувальника. Жалкую, що в мене не було при собі відеокамери, чи фотоапарату. На паркувальнику була одіта спеціальна одежа яскраво-жовтого кольору, "майка", таким чином його видно далеко.


Сергій


16 Грудня 2011

20:39


Не зрозуміла логіка роботи світлофорів по вул.Подільській. Пізно вечері, на ніч перемикають усі на жовтий - логічно. Але, крім одного, що біля торгового центру -це не логічно. Невже пенсіонери в ночі ходять до пенсійного фонду? Чи діти в гімназію? Чи це на всякий випадок для хмельницьких хабарників, ДАІшників?

 Перехід найменш завантажений, в порівнянні з поліклінікою чи дитячим світом.


Воєділо Владислав


21 Липня 2011

16:24


1 июля. Каменецкая - Институтская, возле корпуса институтской библиотеки расположились службы, привлечённые к учениям пожарников.

Почему то на газоне. Сделал 2 раза замечания инспекторам, даже объяснив что нарушают ПДД и правила благоустройства города. Перезвонил начальнику благоустройства - тот подтвердил по "громкой", что это грубое нарушение.

 Отдал в газету Е!, по материалам прессы пойдёт шумок. Так надёжнее. Когда фотографировал - подошёл ко мне ППСник, пришлось тихонько включить камеру. Ссориться с ним не стал.



Н А К А З 10.04.2006 N 105 Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... g=z0880-06

4.2. На об'єктах благоустрою зеленого господарства забороняється:

влаштовувати стоянки автомашин, суден, катерів;

 влаштовувати зупинки пасажирського транспорту та паркувати автотранспортні засоби на газонах;

Из этого же документа:

  Об'єкт благоустрою зеленого господарства - об'єкт благоустрою, на території якого розташовані зелені насадження. Зелені насадження - деревна, чагарникова, квіткова та трав'яна рослинність природного і штучного походження на визначеній території населеного пункту. Зелені насадження загального користування - зелені насадження, які розташовані на території загальноміських і районних парків, спеціалізованих парків, парків культури та відпочинку; на територіях зоопарків та ботанічних садів, міських садів і садів житлових районів, міжквартальних або при групі житлових будинків; скверів, бульварів, насадження на схилах, набережних, лісопарків, лугопарків, гідропарків і інших, які мають вільний доступ для відпочинку.

 Зелені насадження обмеженого користування - насадження на територіях громадських і житлових будинків, шкіл, дитячих установ, вищих та середніх спеціальних навчальних закладів, профтехучилищ, закладів охорони здоров'я, промислових підприємств і складських зон, санаторіїв, культурно-освітніх і спортивно-оздоровчих установ та інші.

  Зелені насадження спеціального призначення - насадження транспортних магістралей і вулиць; на ділянках санітарно-захисних зон довкола промислових підприємств; виставок, кладовищ і крематоріїв, ліній електропередач високої напруги; лісомеліоративні, водоохоронні, вітрозахисні, протиерозійні, насадження розсадників, квітникарських господарств, пришляхові насадження в межах населених пунктів. Газон - певна ділянка однорідної території з штучним дерновим покривом, який створюється посівом і вирощуванням дерноутворювальних трав (переважно багаторічних злаків) або одернуванням.



Теперь о наказаниях

 В КУпАП есть наказание за нарушение стоянки остановки, но нету аналогичного наказания если на газоне (ведь в ПДР нету такого пункта и гаишник не может написать пункт ПДР). Значит можно оформить наказание по ст. 125 «Інші порушення правил дорожнього руху, крім передбачених статтями 121-128, частинами першою і другою статті 129, статтями 139 і 140 цього Кодексу, - тягнуть за собою попередження.

 Или если инспектор докажет, что я повредил травку, то наказание по ст.153 «Знищення або пошкодження зелених насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об'єктів озеленення в населених пунктах, невжиття заходів для їх охорони, а також самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об'єктами озеленення, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.»

Штраф 17-51 грн.



Воєділо Владислав


21 Липня 2011

16:25


А вот и предусмотрительно - предохранительный ППСник. Чего это вы тут фотографируете ? Ану ка ваши документы !



Димон


15 Липня 2011

21:25


Опять куча гаишников в хменльницком


Stop ДАІ


1 Липня 2011

21:27


Детальніше про встановлений у Хмельницькому на перехресті вул. Подільської та вул. Проскурівського підпілля  знак  у блозі: Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в Хмельницькому





Останій раз відредаговано 1 Вересня 2011 адміністратором сайту

Максим


1 Липня 2011

19:10


На прощання Довгань подарував для своїх інспекторів ще одну цеглину в центрі, біля "Атріума". Щойно поставили на повороті з Подільської на Котовського, як бійці ДАІ не встигають збирати бабло і протоколи.





Останій раз відредаговано 1 Вересня 2011 адміністратором сайту

СМС-новини від читачів


10 Червня 2011

15:50


В. Пушкіна, 7.30-8.00 ранку, біля Кам'янецького переїзду - не пройти, не проїхати. Взагалі нові правила дорожнього руху. І де наше ДАІ?





Останій раз відредаговано 14 Червня 2011 адміністратором сайту

Артем


5 Червня 2011

18:30


Наши Гаишники мягко говоря деХХХХ, почти каждую ночь работает светофор возле первой аптеки, Вайсера-Каменецкая. Зато более опасные перекрестки, Книжный мир(подземка), универмаг Юность и т.п. работают только на желтый.





Останій раз відредаговано 5 Червня 2011 адміністратором сайту

Олег


6 Травня 2011

22:51

Почему в нас в Хмельницке светофоры, где нужно днем не работают?
Проскуровская - грушевского два дня мигает желтый. Зато целую
ночь работают на перекрестке Подольской - Котовского? Сколько будут
наглеть эти менты-рэкетеры?

Stop ДАІ


5 Травня 2011

00:00


1-го травня в Ізяславі працівник ДАІ збив пішохода, а сам зник з місця пригоди. Пішохід помер. (SMS - новини  в газету "Є",  від читачів).



Коментарі:

 За словами автора повідомлення, аварія сталася вночі неподалік автозаправної станції.



У прес-службі УДАІ УМВС в Хмельницькій області сказали, що правопорушника знайдено, але інформацію щодо того, що наїзд скоїв працівник ДАІ, не підтвердили. Наразі ведеться слідство. 


Василь


20 Квітня 2011

21:21

Що можна говорити про поведінку інспекторів на дорогах якщо вони за державні гроші, в держустанові тільки те й роблять що матюкаються.


26 Лютого



с.Дашківці Віньковецького р-ну.

26.02.2011 року, проїжджаючи село Дашківці, розминувся з автомобілем ДПС, не порушуючи ПДР. Але вже через 200 метрів побачив у дзеркало, що автомобіль ДПС переслідує мене з увімкненими сигнальними вогнями і намагається зупинити. На вимогу інспектора зупинився і, поки той ішов до машини, відстебнув ремінь безпеки та почав діставати документи. Підійшовши до машини, інспектор Гнядий Юрій Васильович зауважив, що я не пристебнутий і маю піти з ним в машину для складення протоколу, навіть не глянувши на мої документи. Протокол почав складати тільки після того як зрозумів, що нічого не світить в плані підзаробити. Свідків не було, інспектор був один, що вже є порушенням, не пред’явив документів та маршрутного листа, де було б вказано місце патрулювання. Невже треба було доганяти і "спалювати" державні кошти заради отримання від водія хабаря, який у жодному разі не порушував ПДР. Вважаю такі дії інспектора навмисними та шахрайськими! Знімайте все на камеру!







 


Михаил.


27 Лютого 2011

00:00




В таком случае всегда помогает мобильный телефон с камерой, и тогда Гнядый быстро бы стал сывым))))


Сергій



7 Лютого 09:36 Це були справжні козли! У мене із знайомого хапнули 50 грн. за те, що у нього бампер на ВАЗ-2106 був прикручений, посилений з ВАЗ-2105. Отак. 


SMS - новини від читачів



4 Лютого 2011. По дорозі від філармонії до Ружичанки нарахував 7 авто ДАІ. Це ж 14 чоловік! Хоч би половину в село на посівну - вже ж якась користь!

 


SMS-новини від читачів



27 Січня 2011.

Жах! Інспектор Віньковецького ДАІ (повної статури) в сильну ожеледицю зупинив трактор з причепом на підйомі. Трактора зносить, а за ним ще три автомобілі. Слизька дорога закінчується через кілька десятків метрів. Хто покарає інспектора за створення аварійної ситуації і навчить правилам дорожнього руху!? 


SMS-новини від читачів



27 Січня 2011. Біля ринку по вул. Грушевського, 25 авто "БМВ" стало за зебру о 15.20, за 30 м стояли ДАІшники і відвернулися. Через 7 хвилин автомобіль від'їхав. Через 2 хвилини ДАІ зупинили "Ланос"! Кам'янець-Подільський. 


SMS - новини від читачів



25 Січня 2011.



 23 січня у Довжку було зупинено автомобіль співробітником ДАІ Курчак В. І. (нагрудний знак 0179) без вагомих причин, мотивуючи перевищенням швидкості. Даного порушення не було, є свідки. Разом з капітаном стали шукати іншу причину. Зупинилися на тому, що, мабуть, не працює ручне гальмо. Його ніхто не перевіряв. Оскільки свідки заступалися за водія, то капітан сказав: "Оформляй по повній програмі". Хто це були? Охоронці правопорядку, хабарники чи рекет? 


SMS-новини від читачів


20 Липня 2010

00:00




19.07.2010 Близько 23.30 у дворі вул. Курчатова, 4/2 ДАІшники переслідували водія скутера, він їхав без шолома. Небезпечно!!! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень)




Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо