emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

Грибні місця хмельницьких ДАІшників

 

Від  STOPДАІ - дорожнього контролю Хмельницького - черговий розділ, куди просимо надсилати інформацію  про "злачні" місця ДАІшників на дорогах Поділля. Також надіслані матеріали просимо коментувати, додавати, по можливості, відео та фото.  Очистимо Хмельницький від нахабності,  беззаконності та вседозволеності ДАІ!

 На найактивніших доповнювачів блогу чекають: відеореєстратор (автомобільний), мобільний телефон з відеокамерою, бак пального (до 40 л),  юридичний супровід у суді (по справах ПДР), посвідчення співробітника Хмельницького дорожнього контролю.

Прохання інформацію розміщувати через коментар тут на STOP DAI , надсилати на тел. +38 067 991-39-00 (СМС, ММС), або на електронну адресу [email protected].

Oстанні коментарі

борис


20 Листопада 2012

04:20

Борис Сторожук,неужели вы настолько наивны???вас спас именно видеорегистратор...а вот без него,ваши "нормальные ребята" могли бы ночью и из машины вытащить,и по голове настучать.снимите розовые очки...эти "нормальные ребята" ночью не охраняют граждан,а в большинстве своём грабят и разводят.проедьте ночью на машине с чужими(желательно балорусскими)номерами,и вы кардинально измените взгляд на "классных пацанов в форме".сам за рулём 18 лет,но давно не такой оптимист.такое гаи не нужно никому.грузинский сценарий,адаптированный под нашу страну может исправить положение.а без него-вы скоро не только ездить,ходить будете бояться....ведь за любым углом вас могут поджидать ваши вечно голодные,вооружённыё "нормальные ребята".....

Іван


1 Червня 2012

16:06


Поліклініка №1 - №1 серед грибних місць Хмельницького...



Bob


24 Травня 2012

19:05


Второй день гаишники пасун весь город. Стоят на местах, в которых давно не стояли. Например возле аптеки 1. Машина спрятана на стоянке. Пытаются ловить на движение по полосам.


Олег


18 Квітня 2012

21:14


Даже сейчас стоят, на  ул,Подольской (возле перекреста на Котовского). Почему бездействует Хмельницкая прокуратура? Неужели там место концентрации ДТП? Или прокуратура имеет откат? Тогда куда смотрит обласная прокуратура? Туда также передают награбленое бандитами в погонах спалкой? А Хмельницкая СБУ?...


Виктор


17 Квітня 2012

17:53


После изменения знаков по движению Подольская - Проскуровского подполья частенько стоят левые гаишники возле Орбиты. Ловят тех кто едет не по тем полосам. Опять менты во главе со своим начальством, делают с нас лохов. Аналогичная, не логичная для водителей, но бабловая разметка недавно была рядом, на перекрестке Грушевского - Подольской.


Олег


4 Січня 2012

20:31


В новогодние дни гаишники пасутся уже несколько дней на Рыбалка, ниже остановки «Легпром». Ловят в основном тех кто подымается по первой полосе, предназначенной для общественного транспорта, а также кто спускается с перекрестка с нарушениями.


Игорь


29 Листопада 2011

13:35


 



Лучше всего Гайцы любят ж/д переезд по улице Франко. Обступили переезд с 2-х сторон и косят капусту. А в последнее время ещё там выключают 2 светофора: 1-й при выезде с улицы Козача, 2-й на перекрестке Франко и Толстого. Там хитро идёт главная дорога.  Вместо того, чтобы стоять регулировать движение они стоят и ловят нарушителей, в основном не местных, которые теряются в чужом городе.


Олег


23 Листопада 2011

19:04


Куди дивляться обмілілі хмельницькі податківці? Чому мовчить пенсійний пустий фонд? Скільки будуть щодня стояти на одному томуж місці в Лезнево гаїшники без касового апарату та патенту? Які працюютьтам постійно, незаконно та з порушеннями. Пожаліли би пенсійний та Азарова, яким немає чим виплачувати пенсії.


Bob


17 Листопада 2011

21:51


Часто Гаи по вечорам та ночам стоять на Гречанах, біля поліклініки МВС та біля автостоянки на Будівельників. Ловлять п'яних, наркоманів та дальніх.


Вован


7 Листопада 2011

19:57


Частенько инкассаторы Гаи стоят выше, возле выезда с Лезнево, на втором светофоре. Ловят на разметку и на превышение скорости. Не знаю насколько разметка сделана по правилам, но по ментовским меркам точно выгодная. Водители, даже местные ругаются, за то Хмельницким гаишникам выручка. Сколько работников прокуратуры там пролетело?


Сергій


31 Жовтня 2011

18:48


Майже постійний пост Хмельницька ДАІ влаштувала на Лезнево, біля магазину "Економ" на новій розмітці, рух по полосах. Цікаво чи уся розмітка та знаки відповідають правилам та проекту реконструкції?


СМС-новини від читачів


27 Жовтня 2011

09:59


Другий тиждень продовжується терор на трасі Голосків-Деражня. У селі Шпицинці щодня з ранку до вечора «тормозять» всіх, у тому числі і підводи. Запитання одне: горілку пили? І документи до огляду. Що це за бардак? Чи так повинно бути?



У прес-службі обласної ДАІ пояснюють,що офіційної скарги від жителів села не було, тому цей факт не підтверджений. Невдоволені повинні написати заяву, лише тоді проблема розглядатиметься. Якщо, звісно, вона існує.


СМС-новини від читачів


25 Жовтня 2011

18:30


Працівники Ізяславської ДАІ знайшли «рибне місце» біля цукрового заводу (село Клембівка, звідки люди везуть жом і капає вода). Навіть у дощову погоду складають протоколи або гроші собі в кишеню.


Виктор


10 Жовтня 2011

19:17


Опять стоят на вокзальной площади. Ловят как правило тех, кто при заезде с ул Шевченка едет прямо, к багажке. А там возле знака парковка, весит еще знак движение на право.


Олег


26 Вересня 2011

18:24


Гаишники продолжают дежурить на Лезнево. Теперь ближе к центру, возле магазина Эконом, там изменили разметку, теперь уже движение по полосам.Прямо нельзя ехать как в  Хмельницк так из, с центральных полос - только поворачивать. Машина хмельницких инспекторов Гаи, как правило возле ворот Укрзолота, без включенных мигалок. Интересно табличку о новой разметке, изменении движении сново забыли поставить?


Stop ДАІ


30 Серпня 2011

11:46


Як повідомляють нас хмельницькі водії, у зв'язку з ремонтом дороги на Лезнево, там часто стоять папрульні машини ДАІ. Стоять вони як правило неподалік працюючого світлофора. Ремонтні роботи інколи ведуться у вихідні та святкові дні.


Воєділо Владислав


19 Липня 2011

17:09


Ось він хоче повернути на прилеглу, має пропустити зустрічний транспорт, а ззаду попутні машини його не мають як об'їхати через мене, бо я тут стою" Коротше 15.9 ж . Это аргументация работников ГАИ. По моему - манипуляция, или подмена понятий. И не только по моему.



Stop ДАІ


1 Липня 2011

21:25


Більше про новий знак у Хмельницькому на розі Подільської та Проскурівського підпілля читай у розділі:  Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому


Василь


1 Липня 2011

19:41


 На коментар з  STOP DAI! Дорожній контроль Хмельницького. Новини від водіїв та читачів (SMS, MMS, листи та коментарі). Максим   1 Липня 2011 19:10:

 На прощання Довгань подарував для своїх інспекторів ще одну цеглину в центрі, біля Атріума. Щойно поставили на повороті з Подільської на Котовського, як бійці ДАІ не встигають збирати бабло і протоколи.



 Хочу уточнити, що цей знак відвойовувався гайцями в прокуратурі та суді. І війну хмельницьке ДАІ за знак з хмельничанами вело не один рік. Думаю, що це у них тимчасовий подарунок. 





Останій раз відредаговано 2 Липня 2011 адміністратором сайту

Олег


1 Липня 2011

18:52


Поставили новый "кирпич" вместо "стоянка запрещена" на повороте с ул.Подольской, возле первой поликлиники на верх по Проскуровскому подполе.

 Спасибо за разяснение (по "бане")Лесю Подеревянскому! А то годами не догонял.


Тима


30 Червня 2011

19:14


Довгань снова не руководит областным ГАИ. На этот раз он ушел выше, замом до Шутяка. Хмельницкие инспекторы ГАИ не растерялись, активно косят капусту где попало, с кем попало и сколько попало. Начальства нет, можно больше оставить себе. Тем более, возможно новый начальник будет донецкий. Хотя перед ротацией уже все перемещения согласовали и время для интриг - лихорадочного таскания мешков оставили.





Останій раз відредаговано 30 Червня 2011 адміністратором сайту

Лесь Подеревянський


26 Червня 2011

23:31


Не могу понять почему гайцы стоят на Франка, возле переезда (баня). На что они ловят? ВІДПОВІДЬ:



Там світлофор з додатковою зеленою стрілкою - у випадку, коли горить червоний разом із зеленою стрілкою - зобов'язані пропустити авто, які рухаються через залізничний переїзд.





Останій раз відредаговано 30 Червня 2011 адміністратором сайту

Олег


14 Червня 2011

16:07


Не могу понять почему гайцы годами стоят на Франка, возле переезда (баня). На что они ловят? 





Останій раз відредаговано 14 Червня 2011 адміністратором сайту

Артем


5 Червня 2011

18:46


Уже две недели как мХХХХ заняли все свои места как грибные так и не очень. Дождались нового приказа, на который ложат... Главное для них деньги! А приказы... места... все Х...



 Этот сайт тоже х..., удалил коменты моих знакомых.


Муля


22 Травня 2011

19:19



 Нікуди  ці  дайці  не  втекли.  В  хмельницькому  купа  провінційних  інспекторів  ДАІ.  Тай  міські  частенько  пасуться на виїздах, біля  окружної  на  Вінницю та Кам`янець-Подільський.  Косять там, буває зразу  по два екіпажі, і вдень, і в вечері, і в ночі.


Василий


11 Травня 2011

22:09


Впечатление что все гайцы убегают с Хмельницкого. Один из экипажей частенько пасется на подъеме в Лезнево. Ловят не на повороте на Плай, а выше, на знак 50. Ктомуже на первый знак. Используют "фен" - старый прибор, который в суде не доказательство. Но на некоторый водителей действует - дают откупной.



 


Максим


4 Травня 2011

21:33

Сьогодні ці бантиди з відеокамерою знову стояли на Театральній. Куди дивиться Хмельницька прокуратура? Для них це і галочка в хабарництві, і премія для всієї прокуратури.

ЮТУБ


26 Квітня 2011

18:18

Екіпаж 0228


Валентин


22 Квітня 2011

19:10


А ще ці темно-голубі уже два дні стоять біля "Юності", приховавшись біля тротуару, на стоянці будинку побуту. Полюють на тих хто не пропускає пішоходів, при повороті праворуч, на зелену стрілку з Кам"янецької. А також автомобілів які ідуть в напрямку парку. Та тих хто їде від базару, прямо до парку не з того ряду.  


Володимир Іванович


14 Квітня 2011

21:56


А в Летичеві, в центрі міста!!! Пасуться уже два роки! Під вікнами усіх влад! Зробили дурну розмітку, і скільки цікаво платять за такий патент? Кому тільни? 


Максим


13 Квітня 2011

20:37

Ще ці рекетири часто займаються шахрайством на вул. Театральній. Ловлять тих, кого пропускають на світлофорі водії, які спускаються по камянецькій. Як правило хмельницькі бандити в міліцейських погонах знімають на відео біля театру. З цього ракурсу відеокамера як правило "бачить", що водій який повертає з вул. Камянецької на Театральну. Те що водії громадського транспорту пропускають на світлофорі інших водіїв, мигаючи фарами на відео не видно. Водії яких пропустили, як правило не запамятовують номери бусів( тролейбусів) які їм уступають дорогу. Чим користується міліцейська банда. В суді, а таких позовів судячи з розмов моїх знайомих - багато, суди покривають цей безпредел. А це 425 грн. Будьте обережними.

александр



8 Квітня 2011 на перехресті вул.прибугської та трудової зняли з світлофора зелену стрілку поворота. даі на цьому місті зробило \\"кормушку\\"! ...одним словом---мусора!!! ганьба!!!




Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо