emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

Водій попросив інспектора ДАІ надати докази порушення ПДР, за що отримав пару порцій газу.

Водій попросив інспектора ДАІ надати докази порушення ПДР, за що отримав пару порцій газу.

13 Жовтня 2013

Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО)

Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html

 

 

 

Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил дорожнього руху самими інспекторами ДАІ. Ми тут розміщуємо інформацію (фото, відео) про невиконання ПДР як  хмельницькими інспекторами так і "чужими", але на території Хмельницької області.  На найактивніших доповнювачів блогу чекають: відеореєстратор (автомобільний), мобільний телефон з відеокамерою, бак пального (до 40л.), юридичний супровід в суді (по справах ПДР), посвідчення співробітника Хмельницького дорожнього контролю. Прохання інформацію розміщувати через коментар тут  на STOP DAI , надсилати на тел. +38 067 991-39-00 (СМС, ММС), або на електронну адресу [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

Oстанні коментарі

Stop ДАІ


8 Жовтня 2013

15:27


Якщо водії не даватимуть хабарів, то «даішники» не братимуть. Запевняє керівництво обласного управління Державтоінспекції. Більше про горе-звісного начальника Летичівського ДАІ Віктора Білань читайте на сайті http://ye.ua/news/news_13820.html


Stop ДАІ


8 Жовтня 2013

15:22


«Гроші самі впали в руки» - суд виправдав даішника-хабарника. У Хмельницькій області суд виправдав співробітника ДАІ, який «погорів» на хабарі. Більше читай на сайті "Є" http://ye.ua/news/news_13416.html


keguizturcize


8 Серпня 2013

08:01


Видалене адміністратором сайту як спам





Останій раз відредаговано 17 Жовтня 2013 адміністратором сайту

STOP ДАІ


28 Листопада 2012

22:22


Начальника ДАІ смт. Летичів майора Біланя спіймали за допомогою відеокамер в авто на хабарі.



Більше читай на ye.ua



Максим


19 Жовтня 2012

21:47


Теперь понятно зачем для Гаи Хмельницкого односторонние движение?



Максим


19 Жовтня 2012

21:31


Ради цветов можно и нарушить правила парковки и остановки! 



Олег


13 Жовтня 2012

00:01


По городу масово стоят инспектора вдали от патрульных машин, с нарушениями.


Читач


27 Серпня 2012

11:53

ну так подойди,спроси у них,зачем им столько денег.или ждёш,что кто-то за тебя сделает?

Вадим


7 Серпня 2012

17:17


Шановна редакція, прошу розібратись із ситуацією, яка відбувається у м. Ярмолинці.



Інспектори ДАІ ховаються вже котрий раз у дворі по вул. Хмельницька та спиняють усіх без розбірки, та вимагають гроші. Номер машини ДАІ 0633. Дякую


редакція


24 Липня 2012

17:11


Щодо ситуації зі зловживанням ПДР ДАІ Хмельницького на вул. Подільській (зупинка  "Поліклініка №1" ) редакція газети "Є" у зв`язку з відсутністю реакції ДАІ міста Хмельницького  чи області вимушена була звернутися офіційно до прокуратури Хмельницької області. У скарзі  редакція попросила провести перевірку у структурних підрозділах ДАІ, покарати винних за вчинені правопорушення та, при потребі, провести атестацію співробітників ДАІ зі знання чинного законодавства України.


Олег


2 Липня 2012

22:37


Лабуняк О.О. продолжение



Олег


2 Липня 2012

22:33


Наглый инспектор гаи с просроченным удостоверением



Іван


1 Червня 2012

16:12


Поліклініка №1 - №1 серед грибних місць хмельницьких даішників...



Stop DAI


25 Травня 2012

18:42


Зловживання ПДР ДАІ Хмельницького продовжуються. Так авто Хмельницької ДАІ з державним номером 06 00 в полі зору хмельничан. Знову зупинка  "поліклініка №1"!!! - яку облюбували інспектори для створення додаткового хаусу, чи для наповнення кишень, будемо надіятися державних.

  Дивує привселюдна впертість ДАІ чи то їх нахабність. Зупинка, велика кількість людей, а вони майже щодня, на одному і тому ж місці набивають нахабно кишені. Перепрошую не нахабно а героїчно, щоразу ризикуючи своїм і чужим життям. І не кишені, а український бюджет.

    Приємно, що паркуються уже по іншому, хоч все одно грубо порушують ПДР. Коли їх знімають на відео посміхаються, будемо надіятися не зловтішаються. Ще більш приємно, що 24 травня від хмельничан надійшла найбільша кількість повідомлень(по телефону, смс, електронку) в редакцію про появу машини ДАІ біля зупинки "поліклініка". Прохання до хмельничан не тільки продовжувати нас інформувати, але і надсилати з місця "подій" ММС з фото чи відео. Це пов'язано з тим, що ми рідко маємо змогу оперативно виїхати на місце. Тому Ваше відео та фото зловживань інспекторів допоможе навести порядок на наших дорогах. Зробимо наше життя безпечнішим та приємнішим!



Телефон для ММС +38 067 991-39-00 фото та відео можна надсилати також на електронну адресу [email protected]. Чи найоперативніший варіант виставляйте зразу на сайт "Є" в розділ Блоги, СТОП ДАІ.



STOP ДАІ


24 Травня 2012

19:57


Зловживання ПДР ДАІ Хмельницького продовжуються. Так авто Хмельницької ДАІ з державним номером 06 00 в полі зору хмельничан. Знову зупинка "поліклініка №1"!!! 




21 Травня 2012

20:39


Не полишають "грибних" мiсць, сьогоднi iнспектори ДАI уже припаркувалися навпроти зупинки "полiклiнikа". Тепер до свого букета порушень вони добавляють частi переходи по завантаженiй дорозi. Природно, вони не користуються зеброю та світлофором. Вони шмигають поряд з тролейбусами, маршрутками, iншим великим потоком транспорту. Вiрнiш -це транспорт мусить iнспекторам давати дорогу, ризикуючи дясятками життiв хмельничан...А школярям в черговий раз - приклад як перебiгати дорогу бiля зупинок!!!






Останій раз відредаговано 25 Травня 2012 адміністратором сайту

STOP DAI


20 Травня 2012

12:43


Знову "хороший" приклад для водіїв від Хмельницької ДАІ. Інспектори мабуть облюбували зупинку біля поліклініки №1, їх навіть не зупиняє дуже нбезпечне з багатьох моментів місце - завантажена зупинка громадського транспорту, перезавантажений відрізок дороги зі змінними смугами та двома перехрестями, не кажучи про будівельний паркан та майже відсутність тротуару. Все заради виконання фінансових планів! Те, що самі порушують грубо одночасно декілька правил дорожнього руху - це для хмельницьких інспекторів давно норма. Проте, що людям пройти з коляскою стає небезпечно... для даішників - головне гроші!



 Як наші водії, тим більше діти, які стоять на зупинках будуть брати приклад щоб "виконувати" правила. Що закладають в голови дітей хмельницькі інспектори беручи чергові злощасні 50 гривень?!



Сергій


20 Квітня 2012

11:52


Даішники стоять на зупинці біля першої поліклініки!!!



boris novak


3 Лютого 2012

02:29


Хмельницкие гаишники постоянно нарушают пдд в погоне за "рублём".гости нашего города,приезжая на вещевой рынок не всегда знают дорогу и часто попадают в гаишные "ловушки"(особенно сейчас,когда разметка под снегом).БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЫ!!!



видео



boris novak


1 Грудня 2011

21:52


телефон "горячей линии " 70-31-31.если разговор с дежурным не решил конфликтной ситуации-звоните в Киев,в Департамент ГАИ  044-272-36-60.нужно назвать свои данные,обьяснить суть конфликта,и подождать минут 10.помогает реально.


Володимир


25 Листопада 2011

12:09


Максиму:



мотоблок є пунктом 1.10 ПДР "механічний транспортний засіб - транспортний засіб, що приводиться в рух з допомогою двигуна. Цей термін поширюється на трактори, самохідні машини і механізми (крім транспортних засобів, робочий об'єм двигуна яких не перевищує 50 куб. см), а також тролейбуси та транспортні засоби з електродвигуном потужністю понад 3 кВт. Тому гаішникі праві, бо майже в усіх мотоблоках об’єм двигуна більше 50 кубів


yal76


25 Листопада 2011

11:26


о инспектор Пасичник выдал! Жесть!!! Телефон доверия у него - служба такси:)




17 Листопада 2011

21:57


Bob



Враження що всім по х.... і ментам, і прокуратурі  Хмельницького, і газеті, і цьому крутому сайту!!!


Максим


7 Листопада 2011

21:18


Перепрошую, але я так і нічого не зрозумів.  То збрехала  Світлана Свідерська- посадова особа ДАІ? Вона не компетентна? Її звільнили з органів УМС? Винесли догану? Прокуратура на це якось відреагувала? Чи не компетентні у вас тут на сайті коментатори? Вони юридично не грамотні? Лише стібаються над ДАІ? (Що до інформації у НарКорі від 14 Жовтня 2011  СМС-новини від читачів:



Чи можуть зупиняти ДАІ мотоблок, в якого швидкість 20 кілометрів за годину. Напишіть, буд ь ласка!



Коментар:«Мають право, – каже начальник зв'язків з громадськістю ДАІ Хмельницької області Світлана Свідерська, – адже водій мотоблоку також є учасником дорожнього руху. При собі він повинен мати документи на мотоблок і посвідчення водія».




Останні коментарі: alex 15 Жовтня 15:52 ....не за горами і номерні знаки на мотоблоки......потом на газонокосарки і т.д......



Василь 14 Жовтня 20:44 Китайська чи радянська коляска, але точно за логікою начальника зв'язків з громадськістю ДАІ Хмельницької області Світлани Свідерської - учасник дорожнього руху. Оскільки більшіть колясок на 4-х колесах і рухаються як правило по тротуарах та "зебрах".




Олег 14 Жовтня 19:33 Менти подставили безграмотную бабу, хотя и она начальник. Она возможно как мама, когда гуляет с детской коляской, по дорогам Хмельницкого берет с собой права, техпаспорт на китайскую коляску, страховку, аптечку и вогнегасник.... как она это тащит с собой? Наверное злоупотребляет своим служебным (Гаишным) положением - отмазывается от инспекторов ГАИ.





22 14 Жовтня 17:34 а ше НАЧАЛЬНИК звязків))) мотоблок (якщо ви небачили)- це двохколісний механізм з двигуном, причому їхати на ньому аж ніяк неможна (є умільці, які причеп приціпляють і їздять). але якщо ти йдеш за мотоблоком пішки, то на яких підставах можуть працівники ДАЇ зупинити тебе? Мотоблок НЕ Є ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ! Чи може ше скороро працівники ДАЇ будуть і за бензокоси, бензопили питати посвідчення водія і документи?



22 14 Жовтня 17:27 Які саме документи на мотоблок? Посвідчення водія якої категорії? Шо ви плетете? Учасником дорожнього руху є особи, які беруть безпосередню участь у процесі руху на дорозі як пішохід, водій, пасажир, погонич тварин (згідно ПДР). То може працівники ДАЇ мають право зупиняти і перевіряти документи в пішоходів, пасажирів, погоничів тварин тільки через те, що вони є учасниками дорожнього руху?! ).





 


Stop ДАІ


10 Жовтня 2011

19:06


Відносно працівника ДАІ, який збив дитину на службовому авто,

кримінальну справу порушувати не будуть
. Про це повідомляє прокуратура міста Хмельницького.


Stop ДАІ


10 Жовтня 2011

19:06


Відносно працівника ДАІ, який збив дитину на службовому авто,

кримінальну справу порушувати не будуть
. Про це повідомляє прокуратура міста Хмельницького.


Костянтин Фіновський


5 Жовтня 2011

15:54


мабуть не викладав би це фото якщо б вони не колядували саме за дотримання правил зупинки, стоянки. гос номер авто 0509 . на фото видно як порушено одразу 2 пункти правил дорожнього руху. а саме зупинка під знак 3.34 Зупинка заборонена та зупинка на відстані менше ніж 10 метрів від виїзду з прилеглої території.



 



Адміністратор


26 Вересня 2011

17:45


Офіційна інформація від ДАІ: ДАІшників, які в Хмельницькому на пішохідному переході збили дівчину, відсторонили від роботи. Про це читай на http://ye.ua/


Адміністратор


23 Вересня 2011

14:18


Вчора на пішоіхдному переході під колеса авто ДПС ДАІ потрапили 14-річна дівчина



Детальніше читайте (з фото, відео та коментарями) у СПЕ ЦРЕПОРТАЖІ: Автомобіль ДАІ збив пішохода у Хмельницькому   


Stop DAI


16 Серпня 2011

18:46


Не зважаючи на значну увагу громадськості до "нової цегли", що біля поліклініки №1, хмельницьких даішників так і тягне на місце злочину. Перепрошую, до "Атріума". Так 2 та 14 серпня вони там несли службу з грубими порушеннями: паркувалися біля "жовтого бордюру", їхали заднім ходом по дорозі з одностороннім рухом... При тому, що вони виборювали не один раз там самі односторонній рух, виглядає це... Словом "підставляють" себе, своє керівництво...і саму ідею(!) одностороннього руху.



Черговий по блогу Stop ДАІ.



Дорожній контроль


15 Серпня 2011

18:15


В пять утра 13 августа 2011 года форумчанин "ДК" был остановлен в 55 км от Хмельницкого якобы за нарушение знака ограничения скорости. Согласно п. 12.10 ПДД, если дорожные знаки ограничения скорости установлены без проведения дорожных работ, то за их нарушение водитель не может быть привлечен к административной ответственности.

 Однако, хотя дорожных работ не было, это не помешало инспектору ГАИ обвинить автомобилиста. ГАИшник потребовал передать документы, при этом категорически отказался показывать свое служебное удостоверение.

После неоднократных просьб, ГАИшник (ХМ 0351) все-таки показал удостоверение, но не дал его прочитать до конца. После этого инспектор (Пославский Олег Борисович) пригрозил, что если водитель не передаст документы, он будет "вызывать группу".



Читать коментарии



Дорожній контроль


15 Серпня 2011

19:25


Водитель рассказал "Дорожному контролю", что сразу после звонка на телефон доверия, инспектор ГАИ медленно ушел к своему патрулю и больше не возвращался.

 "15.08.2011г. в 11.00 я позвонил в Хмельницкий телефон доверия где и узнал наконец фамилию инспектора ХМ 0351, Пославский Олег Борисович. У меня приняли жалобу, а через пять минут позвонил сам Пославский и стал уговаривать забрать заявление", - говорит автомобилист.

Услышав отказ водителя, ГАИшник пригрозил написать заявление в прокуратуру за отказ автомобилиста передать документы и открыть капот.



Телефонный разговор


ММС від читавчів


28 Липня 2011

14:51


Нарушения 15.9. Остановка? запрещается: и) ближе 10 м от выездов из близлежащих территорий и непосредственно в месте выезда. Хмельницкий, ул. Камянецкая, возле военного кладбища.



ММС від читичів


26 Липня 2011

17:33


Порушення інспекцією ПДР у м.Хмельницькому на перехресті вул.Західно Окружна та Північна.



ММС від хмельничан


26 Липня 2011

17:40


За порушення ПДР працівниками дорожньої інспекції Хмельницька ДАІ провела профілактичну роботу. 



Stop ДАІ


18 Липня 2011

16:54


До водіїв, що їздять по центру Хмельницького.



Знову наші хмельницькі інспектори ДАІ пробують нести службу біля нової "цеглини" , що біля  ТЦ "Атріум". Так сьогодні їхня машина (0238) стояла по глибше від Подільської - поряд з аптекою. 


Taxcobus


10 Липня 2011

18:20


Пару дней как чего то боятся гайцы, уже не собирают бабло возле поликлиники №1. За то опустить-пропустить свое не хотят. Стоят уже ближе к Детскому миру, напротив Оникса. К тому же не первый день. 


Воєділо Владислав


7 Липня 2011

18:25


ПДР, Таблички до дорожніх знаків.



п.7.20 Розділу 7 "Таблички до дорожніх знаків" ПДР України, у разі встановлення дорожнього знаку, разом з ним встановлюється табличка "Діє від...", яка вказує (день, місяць, рік), з якої набувають чинності вимоги дорожнього знаку.

Табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака і знімається через місяць після того, як почав діяти знак.



ДСТУ 4100-2002

10.9.24 Табличка 7.20 «Діє від...» повинна застосовуватись разом з дорожніми знаками

3.1—3.25, (ИМЕЕМ 3.21)

3.27, 3.29, 3.31, 3.33—3.38, 3.40, 3.41, 4.1—4.6, 4.10, 4.12—4.15 (стосовно смуг руху), 4.16,

5.1, 5.3, 5.5, 5.7, 5.8, 5.10, 5.11, 5.13, 5.15—5.19, 5.31, 5.33, 5.45 для зазначення часу (день, місяць,

рік), з якого починає діяти дорожній знак (за винятком тимчасових), який встановлено там, де йогораніше не було.

Табличка повинна установлюватись одночасно із знаком не пізніше ніж за 14 діб до початку чинності знака і зніматись не раніше ніж за 14 діб після того, як знак став чинний. Встановлення та демонтаж таблички в проекті (схемі) організації дорожнього руху не відображаються.


Віктор


6 Липня 2011

09:53


Инспектор ГАИ выигрывает "лимон" в лотерею. У него спрашивают, мол, как деньгами распорядитесь. А он: "Куплю перекресток и буду работать для души!"


Олег


3 Липня 2011

21:28

На улице святое воскресенье, а менти снова собират бабло возле нового кирпича на Подольской. Спешать набить кармати чтобы было чем заплатить новому начальству, когда его назначат.

Іван Петрович


2 Липня 2011

18:15


Да дествітельно вчора мого зкакомого зі мною хотіли запротоколіровати, але на місці розрахувалися. Бандюки! Пора сХХХХХХХХ  за таке.





Останій раз відредаговано 2 Липня 2011 адміністратором сайту

Stop ДАІ


1 Липня 2011

21:21


Лише учора, 30 червня встановили новий знак 3.1 в'їзд заборонено ("кирпич") при повороті з вул.Подільської на вул. Проскурівського підпілля, а сьогодні STOP DAI! отримало уже безліч повідомлень. Частина з них опублікована в розділі Грибні місця хмельницьких ДАІшників та STOP ДАІ! Новини від водіїв та читачів (SMS, MMS, листи та коментарі). Значна частина повідомлень про порушення інспекторами ДАІ чинного законодавства. При виїзді представників  STOP ДАІ !, а пізніше і ДОРОЖНЬОГО КОНТРОЛЮ на дану ділянку дороги було встановлено ряд  невідповідностей одна із них немає інформації про встановлений новий знак. Тому прохання до хмельницьких водіїв, на яких інспектори ДАІ склали протоколи за порушення даного знаку звертатися до STOP ДАІ! на електронну адресу [email protected] ,поштою: м. Хмельницький, ас №911 чи за тел. +38 067 991-39-00.






Останій раз відредаговано 11 Липня 2011 адміністратором сайту

Stop ДАІ


1 Липня 2011

22:29


Під час відкритої відео зйомки хмельницькі інспектори ДАІ проводили лише роз'яснювальну роботу. Хоч редакція газети "Є" отримала декілька повідомлень про складання протоколів. По оціночних опитуваннях за 1 липня біля Атріума їх склали декілька десятків. Тому знову просимо водіїв хмельницького, на яких інспектори ДАІ склали протоколи за порушення даного знаку звертатися до STOP ДАІ! на електронну адресу [email protected] ,поштою: м. Хмельницький, ас №911 чи за тел. +38 067 991-39-00.



Білоконь Володимир


11 Червня 2011

14:33


Ця історія сталася з моїм братом я був свідком події, від зупинки авто до проходження експертизи в Хмельницькому... Крім того у брата вагітна дружина. Уявляєте, який це був для неї стрес, так як водійське посвідчення відібрали, звинувативши в нетверезому стані.... Брат написав 08 червня 2011 року скаргу в прокуратуру на дії інспекторів, чекаємо відповіді. Пропоную усім ознайомитися зі скаргою:



Я, Білоконь Олег Анатолійович 05 червня 2011 року рухався на автомобілі «Москвич Іж 2125» по вулиці Бугській в районі Цегельного заводу в смт. Летичеві, був зупинений працівниками дорожньо-патрульної служби УДАІ УМВС Хмельницької обл. (державний номер службового авто 0516). Службовий автомобіль знаходився на нерегульованому перехресті, з порушенням правил дорожнього руху, як передбачають правила дорожнього руху а саме п. 15.9 “зупинка забороняється ..... на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини”. Згідно п. 6.26 Інструкції з питань діяльності підрозділів ДПС ДАІ затвердженої наказом МВС №111 від 27.03.2009 працівник підрозділу ДПС під час керування патрульним автомобілем зобов’язаний бути прикладом для інших учасників дорожнього руху в частині дотримання ПДР. Також згідно п. 6.32.5. працівник ДПС зобов’язаний під час службової діяльності дотримуватись законності, не допускати її порушень іншими працівниками. Як зазначається в п. 12.3 Інструкції “Під час несення служби на транспортних засобах застосовуються такі тактичні способи: 12.3.1. Рух у потоці транспортних засобів з увімкненими спеціальними світловими сигнальними пристроями синього кольору (для профілактики та попередження порушень ПДР) указаний тактичний спосіб застосовується під час патрулювання на дорогах державного значення, у тому числі на ділянках між стаціонарними постами ДПС”, хоча вказана норма інструкції була проігнорована інспекторами.

Після зупинки інспектор ДПС вимагав мої документи, на мою вимогу представитися, пред'явити службове посвідчення і назвати причину зупинки він проігнорував (нагрудний знак прикривав рукою) і назвавши причину зупинки “перевірка документів” . Під час бесіди з інспектором я звернув увагу що він не дотримується Закону України “Про міліцію” та Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої Наказом  МВС  від  27.03.2009 N 111. Як зазначається в частині ІІ ст. 5 ЗУ “Про міліцію” “........ при звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення”, в п. 7.3. Інструкції зазначається “зупиняти транспортні засоби в разі порушення ПДР”, в п.14.1. Інструкції підставою для зупинення транспортних засобів є: п. 14.1.1. Порушення ПДР водіями.

Після довгої бесіди та сперечань з лейтенантом ДПС  підійшов інший інспектор який також не пред'явив службове посвідчення, лише представився як старший інспектор взводу ДПС УДАІ УМВС України Мельничук Андрій Миколайович, нагрудний знак ХМ 0144. Не почувши причини зупинки я все таки передав документи так як інспектор погрожував притягнути мене до адміністративної відповідальності за ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Після передачі документів інспектор почав складати адміністративний протокол,

звинувативши мене у керуванні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували дихати мені в їхній прилад для визначення алкогольного сп'яніння, їхній прилад мені показався якийсь підозрілий і я запропонував пройти медичну експертизу на стан мого сп'яніння в Летичівській районній лікарні. По приїзді в лікарню аналізів крові, сечі, слини в мене не брали (лікар мотивував це тим що в них немає техніки для такого аналізу) лише дали пробірку і сказали дихнути, ось і вся експертиза, у проміле алкоголю їхня експертиза не показує час експертизи 11 год 30 хв.

  Відповідно до  “Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції”, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 р. N 400/666, а саме п. 2.7 передбачено, що установлення стану алкогольного сп'яніння здійснюється на підставі огляду, який проводиться згідно з вимогами цієї Інструкції уповноваженими особами Державтоінспекції МВС з використанням спеціальних технічних засобів, показники яких після проведення тесту у видихуваному повітрі мають цифровий показник більше 0,2 проміле алкоголю в крові.

   В цей день чергував дитячий терапевт, що також бере мене під сумнів в його професіоналізмі та достовірності даної експертизи і в той спосіб який він її проводив. Інспектори запропонували йому пройти експертизу їхнім приладом, але врач його вперше побачив і не знав як його тримати не то що користуватися, це чітко чути на аудіо записі зроблену на диктофон і в присутності свідка Білоконя Володимира Анатолійовича. Вказаний свідок був в присутності від моменту зупинки авто інспекторами.

В зв'язку з тим, що в Летичівській районній лікарні не має відповідного обладнання для визначення стану алкогольного сп'яніння я запропонував пройти медогляд в Хмельницькому онкодиспансері, але інспектори відмовилися. Прошу звернути Вашу увагу на те, що дві медсестри, які були присутні на проведенні аналізу на алкоголь, від підпису висновку експертизи відмовилися мотивуючи це тим, що я тобто Білоконь Олег Анатолійович не є п'яний. Інспектори в цьому випадку почали давити на медсестр погрожуючи дзвінком до Головного врача лікарні, але медсестри все одно не підписали висновок. Після цього інспектори ДПС взяли понятих з вулиці, простих водіїв, які не розуміються в даній експертизі і не були присутні на медичному огляду на стан алкогольного сп'яніння і які підписали висновок лікаря.

Відповідно до п. 3.22. “Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції” висновки щодо результатів медичного огляду осіб на стан сп'яніння, складені з порушенням вимог цієї Інструкції, вважаються недійсними. В даній інструкції не передбачено такої експертизи “як дихнути у пробірку”.

Після всього інспектори склали протокол у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 130 КпАП України і вилучили моє посвідчення водія. З даним протоколом я не згідний і не підписував, копію на руки мені не надали. На мою вимогу скласти протокол про вилучення мого посвідчення водія інспектори проігнорували.

Не погоджуючись з висновком медичної експертизи Летичівської лікарні я негайно поїхав на експертизу в Хмельницький онкодиспансер. Експертиза проводилася на сертифікованому апараті який пройшов державну повірку “Драгер”, який показав 0,00 проміле вмісту алкоголя, при допустимій нормі 0,20 проміле. Дана експертиза показала, що я тверезий, час експертизи 12 год. 30 хв.

Протокол інспектори не надали, свідків події ні в протокол ні в експертний висновок не включили".

Не погоджуючись з діями ДАІ брат подав скаргу на дії інспекторів в прокуратуру Хмельницької області.





Останій раз відредаговано 11 Червня 2011 адміністратором сайту

STOP ДАІ


31 Травня 2011

18:28


Вчора, 30 травня, пізно вечері на вул. Проскурівського підпілля, неподалік Педагогічноі Академії сталося ДТП за участі інспектора ДАІ. За попередніми даними інспектор ДАІ був у стані алкогольного сп'яніння. Хмельницький працівник ДАІ будучи за кермом приватного авто, спробував "проскочити" ліворуч, перед іншим авто, яке повертала туди ж. В результаті чого сталося ДТП. Лише завдяки тому, що на місце пригоди прибуло декілька представників ЗМІ та адвокат, вдалося призупинити спроби "зробити винним" постраждалого водія. А також завадити винуватцям ДТП замінити не зовсім тверезого інспектора на іншого водія. Хмельницький ДАІшник спочатку відмовлявся проходити тест... але вже зараз усі очікують на результати експертизи.



Попередньо слухання по цій справі в суді назначено на 21 червня 2011 року.



Деталі будуть опубліковані в  газеті "Є Поділля".





Останій раз відредаговано 8 Червня 2011 адміністратором сайту

Максим


30 Травня 2011

23:31


Знову на Театральній ловлять тих, кого пропускають на світлофорі водії, які спускаються по камянецькій. Як правило хмельницькі бандити в міліцейських погонах знімають на відео біля театру. З цього ракурсу відеокамера як правило "бачить", що водій який повертає з вул. Камянецької на Театральну. Те що водії громадського транспорту пропускають на світлофорі інших водіїв, мигаючи фарами на відео не видно. Водії яких пропустили, як правило не запамятовують номери бусів( тролейбусів) які їм уступають дорогу. Чим користується міліцейська банда. В суді, а таких позовів судячи з розмов моїх знайомих - багато, суди покривають цей безпредел.





Останій раз відредаговано 2 Червня 2011 адміністратором сайту

fcpk


27 Травня 2011

16:00


Ехал я по ул. Трудовой в сторону Винницкого шоссе. Вижу стоит ЗИЛ, объхал его соблюдая ПДР и перед ним стоит машина ДАЙ, с включенным маячком синего цвета (как положенно) думаю: "Ану как стану в дворике рядом и понаблюдаю за ними" Достал камеру но увы аккумулятор сдох, поставил я его на торпеду ну с понтом макет, имитация съемки работы ИДПС. И тут они меня подметили и приближается комне. Я в панике камеры нету, прошу товарища рядом сидевшего чтобы на телефон снимал, он пока роздуплился то пол разговора проворонил.



ИДПС: Добрый день, ИДАИ ст.л-нт Сивоха (или чет в этом роду)



Я: Добрый. Я что-то нарушил?



ИДПС: Нет, просто спрятались так в тенечке и чет смотрите на нас.



Я: Нет мы просто пейзажи фотографировали



ИДПС: А вы имеете право управлять транспортом?



Я: Угусь.



ИДПС: Покажите пожалуйста документы.



Я: Неа, Вы меня не останавливали....



ИДПС: Я просто посмотрю с Ваших рук.



Я: ну ладнo






Останій раз відредаговано 2 Червня 2011 адміністратором сайту

СМС-новини від читачів


23 Травня 2011

11:01




17,05 На трасі біля с. Жмелинці Білогірського району п'яний водій (колишній працівник міліції) збив жінку і навіть не зупинився. Жінка померла.  



Serhio


20 Травня 2011

12:44


12.05 В с. Гречана Волочиського району прапорщик ДАІ на великій швидкості злетів з дороги. Машина вщент, його закривавленого забрали колеги. Жах!


Stop ДАІ


5 Травня 2011

00:00



СМС-новини від читачів





1-го травня в Ізяславі працівник ДАІ збив пішохода, а сам зник з місця пригоди. Пішохід помер. (SMS - новини  в газету "Є",  від читачів).



Коментарі: За словами автора повідомлення, аварія сталася вночі неподалік автозаправочної станції.




У прес-службі УДАІ УМВС в Хмельницькій області сказали, що правопорушника знайдено, але інформацію щодо того, що наїзд скоїв працівник ДАІ, не підтвердили. Наразі ведеться слідство.





Читай більше новин від Хмельничан (повідомлення з): STOP DAI! Дорожній контроль Хмельницького. SMS та MMS - новини від читачів


Молодці


26 Квітня 2011

21:27


Свіже відео порушення, хмельницьких інспекторів авто 0228. Заховалися за поворотом, можуть створити аварійно обстановку. Автомобіль припаркували на клумбі (зелена зона). як повідомив http://protidai.com.ua/kompromat/ "Засада на огороде. Хмельницкий"



Арни


12 Квітня 2011

12:58


В г. Хмельницком я, постоянно проезжаю на общественном транспорте поздно вечером и почти каждый день наблюдаю очередной патрульный автомобиль ГАИ, припаркованный не то что в неположенном месте, а там, где он реально создает аварийно-опасную обстановку. Это конец улицы Шевченко при повороте на железнодорожный мост. Перед поворотом на мост установлен знак "Стоп", они прячутся чуть дальше на эстакаде, мешая проезду транспорта. Останавливают машины прямо на мосту, подвергая опасности и водителей и себя. Однажды остановили фуру так, что троллейбус не мог вписаться в поворот на мосту, да и машина ГАИ создавала препятствие. Потом сообразили, что надо подвинуть фуру. В следующий раз обязательно возьму с собой фотоаппарат и поинтересуюсь правильностью их парковки.Руководитель ГАИ Хмельницкого, прими меры, а то мы будем принимать!





Останій раз відредаговано 3 Червня 2011 адміністратором сайту

STOP ДАІ


31 Грудня 2010

20:17


Порушення у Хмельницькому інспекторами ДАІ ПДР грудень 2010 року.






Останій раз відредаговано 3 Червня 2011 адміністратором сайту

STOP ДАІ


23 Травня 2011

20:36


Ще одне порушення Хмельницьким ДАІ ПДР по вул. Кам`янецькій, біля обласної філармонії.






Останій раз відредаговано 2 Червня 2011 адміністратором сайту


Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо