clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_16food_17food_18food_19food_20warningstar

Гурман

24 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 790

Гарбузовий рулет із сирним кремом та бананами до Хелоуїну


Виріб легко скручується у рулет і чудово смакує із будь-якимми наповнювачами та кремами. Фото: автора

Яскрава випічка для холодного похмурого дня.

Готувати смаколики на основі гарбуза напередодні свята Хелоуїн вже давно стало доброю традицією. Цей рецептик дуже простий та не клопіткий. Бісквіт робиться з гарбузового пюре й виходить дуже ніжним, пористим, практично невагомим. Загалом, із цією випічкою практично ніколи не виникає жодних проблем. Виріб легко скручується у рулет і чудово смакує із будь-якимми наповнювачами та кремами. Крім того, гарбузовий бісквіт можна оформити у вигляді тортика.

Інгредієнти:
Тісто:
3 яйця
2/3 склянки гарбузового пюре (рецепт приготування гарбузового пюре)
1 склянка борошна
0,5 склянки цукру
1 ч. л. соди (погасити лимонним соком)
1/2 ч. л. кориці
ванілін

Крем:
400 г сиру крем-чіз (можна використовувати солодкі ванільні сирки +3 ст. л. сметани - ретельно збити)
2 ст. л. вершкового масла
1 ч. л. лимонного соку
цукрова пудра (за смаком)
2 банана

Склянка = 250 г

Приготування:
Тісто: яйця збити з цукром та ваніліном до піни.

Додати гарбузове пюре та гашену соду, змішати. Поступово просіяти борошно з корицею.

Вилити тісто на деко, встелене пергаментом (у мене стандартне від духовки).

Випікати 15-20 хвилин при температурі 180ºС. Готовий бісквіт вийняти й одразу ж покласти на рушник (або полотняну тканину).

Знати пергамент і загорнути в рулет разом із рушником. Дати виробу повністю охолонути.


Крем: сир збити міксером на великих обертах із цукровою пудрою. Додати розм’якшене масло, лимонний сік. Збити все до однорідності. За бажанням додати ванілін.


Рулет розгорнути, рушник забрати.

Щедро змастити виріб кремом. На один бік викласти шматочки банану (можна покласти банан цілим, тоді розріз буде цікавішим).

Щільно скрутити рулет.

Поставити в холодильник приблизно на годинку. 

солодка випічка, бісквіт, рулет, сирний креми, гарбузова випічка, гарбузовий рулет із сирним кремом з бананами, гарбуз, страви з гарбуза, банан, Хелоуїн

До теми

Ідеальний кекс на згущеному молоці з карамельною помадкою
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА
Всім любителям цих казково смачних ласощів присвячується...
Бананабред — банановий хліб від кулінарного блогера AndyChef
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА
З таким хлібом навіть торту не потрібно!
Горіховий чізкейк – по-справжньому «жіночий» десерт
солодка випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА
Неймовірний смаколик! Його не описати словами. Текстура просто чарівна, а смак… кремовий, топлений, карамельний...
Показати ще
Коментарів - 0: