ye-logo.v1.2

Хмельницький хлібокомбінат закривають, бо нові власники не бажають займатися хлібом

Економіка 3944
Фото: ipnews.in.ua

Так пояснюють рішення керівництва самі працівники. Днями вони отримали повідомлення про те, що завод працюватиме до 5 березня, а далі – хто на біржу, а хто шукатиме нову роботу.

 «Нам сказали, що офіційна причина – банкрутство підприємства, але ми чули, що нові власники, які нещодавно придбали компанію «Стіомі-холдинг», до якої належить комбінат, просто не мають бажання займатися роздрібним виробництвом хліба, бо в них інший профіль», – зізнається одна із працівниць, яка багато років пропрацювала на хлібокомбінаті, а тепер змушена, як і решта більше півсотні працівників, шукати нову роботу.
Хмельницький хлібокомбінат забезпечує значну частину соціального хліба на прилавках магазинів.
Нагадаємо, минулого року компанію «Стіомі-холдинг» придбав холдинг «Kernel» – найбільша українська агропромислова компанія, яка займається виробництвом соняшникової олії, здійснює дистрибуцію бутильованої олії в країні, експорт масла й зернових, надає послуги зі зберігання зернових і олійних культур на елеваторах, а також має агровиробництво.
А нещодавно рішенням Хмельницького господарського та Рівненського апеляційного господарського судів «Стіомі-холдінг» змусили звільнити 300 га самовільно зайнятих земель у одному із районів Хмельниччини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую