ye-logo.v1.2

У Хмельницькому ганятимуть на човнах, скутерах та глісерах

Спорт 2616
Фото: Олександра Молодожені

З 28 по 30 червня хмельничани зможуть споглядати за перегонами на човнах, скутерах та глісерах на Південному Бузі.

Адже другий етап чемпіонату України з водно-моторного спорту пройде саме у Хмельницькому.
«Зараз разом з іншими учасниками з нашого міста декілька разів на тиждень проводимо технічні тренування. Спускаємо свої човни та глісери на воду, дивимося як вони себе поводять, слідкуємо за електронікою. Безпосередньо перед та під час самих змагань будемо уже відпрацьовувати їзду. Раніше було простіше змагатися, бо відпускали з роботи і підтримували підприємства фінансово, зараз все за власний кошт», - розповідає учасник чемпіонату України Олександр Молодоженя.
На першому етапі першості, який проходив у Дніпропетровську, хмельничани продемонстрували гарні результати, зробивши вагому заявку на загальну перемогу. Так, Олександр Молодоженя став першим у класі глісерів «R-2000», а Едуард Валеєв був третім. Також Едуард Валеєв фінішував другим у класі мотолодок «SN 500».
«Гонщики тричі долають п'ять кілометрів і за сумою набраних очок за три гонки розподіляються місця. Чемпіона України визначають за семи кращими результатами з дев'яти заїздів, тобто після Хмельницького буде ще третій етап. Досить часто буває, коли спортсмени не фінішують через технічні несправності. У Дніпропетровську, до прикладу, мене підвела електроніка», - ділиться Олександр Молодоженя.
Варто відзначити, що на другому етапі чемпіонату Хмельницький представлятимуть п'ятеро гонщиків: Олександр Молодоженя, Едуард Валеєв, Олександр Остапов, Андрій Кушнірук та Анатолій Фокєєв.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую