ye-logo.v1.2

Хмельницьких бютівців підставили (ДОКУМЕНТ)

Політика 2783
Фото: frontzmin.ua

Заява, яка сьогодні з’явилася в мережі про те, Хмельницькі бютівці висловили недовіру опозиції, виявилася фальшивкою.

Заява з’явилася на одному з всеукраїнських сайтів, за підписом нібито керівників районних партійних організацій Хмельниччини.
У обласній організації «Батьківщина» переконують, що заява несправжня.
У поширеній заяві йшлося про те, що представники Хмельницької обласної партійної організації ВО «Батьківщина» висловили недовіру лідерам опозиційних фракцій, звинувативши їх у зраді Юлії Тимошенко.
У своїй заяві підписанти переконують, що вся відповідальність за перебування Юлії Тимошенко у в’язниці лежить тепер на опозиційних лідерах.
Під заявою стоять підписи керівників фракції партії ВО «Батьківщина» Ізяславської та Славутської районних рад Л. Валигури і В. Яремчука, голови Чемеровецької районної партійної організації В. Мамчура, керівника фракції партії ВО «Батьківщина» Старокостянтинівської міської ради О. Возного, депутата Красилівського райради І. Книша, члена бюро Славутської районної парторганізації П. Костюка, голови Новоушицької районної парторганізації В. Зваричука, голови Дунаєвецької районної парторганізації Ю. Поліщука та делегата XV обласної партійної конференції А. Дроздика.
У відповідь на оприлюднену заяву, Хмельницька обласна організація ВО «Батьківщина» заявила наступне (подаємо текст заяви повністю):

«Сьогодні, 21 листопада 2013 року на інрернет-сайті Незалежної української інформаційної агенції «РБК-Україна» було розміщено повідомлення під заголовком «Хмельницька «Батьківщина» висловила недовіру опозиційним лідерам». У матеріалі йшлося про те, що наче б то, «представники Хмельницької обласної партійної організації ВО "Батьківщина" висловили недовіру лідерам опозиційних фракцій (А.Яценюку, В.Кличку, О.Тягнибоку), звинувативши їх у зраді Юлії Тимошенко». Цей матеріал був підхоплений рядом інформагентств та змі.

Обласна партійна організація розпочала процес розслідування за фактом даного звернення. Вже сьогодні встановлено, що голова Чемеровецької районної партійної організації В.Мамчура, голова Новоушицької районної парторганізації В.Зваричук, голова Дунаєвецької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Ю.Поліщук під цією заявою своїх підписів не ставили, про що справедливо обурюються у наданих ними письмових поясненнях. Окремі «підписанти» або не належать до партії, або не обіймають тих посад, які собі приписали.

Ми розцінюємо цей інцидент як гнилу політичну провокацію осіб, які роблять недолугі спроби дискредитувати лідерів опозиційного руху в Україні.

Ми звертаємося до правоохоронних органів України надати оцінку даному факту підробки підписів наших однопартійців. Окремо просимо встановити роль у цьому депутата верховної ради України В.Кравчука, оскільки у поясненнях наших колег фігурує його помічник О.Панасюк, який в окремих випадках виходив з пропозицією підтримати дану заяву. Принагідно нагадаємо, що депутат ВРУ Кравчук неодноразово підтримував голосуваннями Партію регіонів за злочинні для економіки та соціального розвитку закони, серед яких сумнозвісний кабальний закон про векселі. За цю зраду й був виключений у липні 2013 року з лав партії ВО «Батьківщина». Тушкам не місце серед нас!

Ми заявляємо про консолідованість опозиційних сил області. І ніяким доморощеним відступникам не вдасться послабити опозиційний рух у поваленні режиму Януковича».


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую