ye-logo.v1.2

Старший сержант зі Славути зник на території, яку контролюють сепаратисти

Суспільство 7074
uapress.info
Фото: uapress.info

Рідні не вірять у загибель Андрія Повстюка та просять допомоги у його пошуках.

У четвер, 19 червня, солдати 24-ї окремої механізованої бригади пішли у розвідку на лінії Ямпіль (Донецька область) — Закотне (Луганська область), де проходили бойові дії. Військові потрапили у засідку. Як повідомив прес-центр антитерористичної операції, семеро наших бійців загинули, серед них 36-річний Ігор Ляшенко із Шепетівки та 31-річний Андрій Повстюк зі Славути.

Проте, якщо тіло шепетівчанина відправили додому, то славутчанина не знайшли. Як розповів начальник штабу 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького Анатолій Шевченко, Андрія Повстюка не можуть відшукати через те, що старший сержант знаходиться на території, яку контролюють сепаратисти.

Сім'я Повстюків не вірить у загибель Андрія, адже ні тіла, ні особистих речей не знайдено. Військовослужбовці, які останніми бачили Андрія на місці бою, стверджують, що він був поранений. Під час бою він керував “КАМАЗом”, який при нападі перекинувся. Можливо, Андрій перебуває біля місця бою і потребує медичної допомоги. Рідні Андрія просять усіх небайдужих поширити інформацію, яка прискорить пошук нашого захисника, передає “Преса України”.

Контактні дані: (097)-214-36-21; (096)-693-06-57

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую