ye-logo.v1.2

З зони АТО повернулися хмельницькі даішники (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 6899
Фото: автора

Протягом місяця наші правоохоронці знаходилися на сході України.

30 червня у зону проведення антитерористичної операції для забезпечення правопорядку поїхали співробітники обласного управління Державтоінспекції. Сьогодні, 30 липня, наші правоохоронці повернулися додому.
“Дорога була довга, але швидка, бо ми їхали додому, - усміхається командир взводу супроводження обласного управління ДАІ майор Володимир Харов. - В якому складі ми поїхали туди, в такому ж повернулися назад.”
Які завдання виконували наші даішники та чи потрапляли у неприємності, не зізнаються. Кажуть, що інформація таємна.
“Хлопці місяць не бачили батьків, дружин, дітей, тому дамо їм час на відпочинок. Чи поїдемо туди знову, не можу сказати. Якщо Батьківщина покличе, то вирушимо. Місцеве населення в зоні АТО зустрічало нас радісно, але не усі. Є такі, які запитували: “Коли повернеться Гіркін?” та “Ви надовго до нас?”. Ми їм відповідали, що назавжди. Також бачили і військових Збройних сил України з Хмельниччини. Їх там багато”, - розповідає Володимир Харов.
Рідні та близькі даішників заздалегідь прийшли до обласного управління Державтоінспекції і першими зустріли своїх чоловіків: “Чи їхати в зону АТО, чи ні рішення приймали разом, - розповідає дружина інспектора Державтоінспекції Михайла Полагіва Анна. - Він офіцер, це його обов'язок. Жила від світанку до заходу, аби почути по телефону його голос. Дуже чекала, коли зможу знову обійняти його, дитина кожного дня запитували: “Де тато?”. Ми пишаємося своїм татком.”
Серед добровольців-даішників є брат заступника голови Хмельницької обласної адміністрації Лесі Стебло: “Події, які відбувалися там, дуже сильно їх змінили. Вони стали мудрішими не по роках. Пишаюся нашими хлопцями. Вони знайшли у собі сили та мужність пройти ці випробування. Спілкувалися по телефону і знаю, що вони готові відпочити та знову поїхати на Схід. Коли ти зі сторони на це дивися, сприймаєш по одному, а коли це зачепило уже твою сім'ю, ставлення змінюється”, - говорить чиновниця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую