ye-logo.v1.2

У Шепетівці прощалися із бійцем АТО, який врятував 50 військових

Суспільство 5808
Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Андрій Молодика загинув 21 січня під мінометним вогнем поблизу Горлівки Донецької області, зупиняючи прорив п’яти ворожих танків.

У Шепетівці 24 січня в останню путь провели земляка — 37-річного Андрія Молодику. Життя військового обірвалося 21 січня під час виконання бойового завдання поблизу міста Горлівка Донецької області.

Як повідомляють у міській раді, Андрій разом зі своїми побратимами за допомогою гармат зупинив атаку п'яти ворожих танків, таким чином врятувавши від загибелі 50 українських військових. Бойовики, які втекли з поля бою, згодом накрили позиції бійців мінометним вогнем, забравши життя нашого земляка.
Віддати шану захиснику України прийшли родичі, друзі, влада, містяни. Представники влади, висловлюючи співчуття рідним загиблого, наголосили, що в подальшому будуть підтримувати родину і піклуватися про осиротілих дітей. Про обставини, за яких загинув військовослужбовець, та яким він був за життя, розповів його бойовий командир Леонід Еверт.
Андрій Молодика народився 2 лютого 1978 року в селі Велика Медведівка Шепетівського району. Працював трактористом та виховував двох дітей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую