ye-logo.v1.2

За продаж двох порножурналів кам’янчанина посадили за грати

Кримінал 2603
Мешканцю Кам
Мешканцю Кам'янця-Подільського за продаж двох журналів із порнографічним змістом доведеться рік провести за гратами. Фото: автора

Набрав законної сили вирок Кам’янець-Подільського міськрайонного суду щодо розповсюджувача порнографічних журналів

Мешканець Кам’янця-Подільського вже притягувався до відповідальності за збут порнографічних предметів у вересні 2012 року. Тоді його арештували на два місяці. Тепер... сидітиме за гратами рік за те, що в незаконний спосіб заробив вісім гривень!  

У січні цього року кам’янчанин знайшов біля сміттєвих ящиків в дворі будинку два порнографічних журнали, які одразу ж взяв та заніс до себе додому.  А вже наступного дня на вулиці на дитячому майданчику підійшов до двох підлітків та запропонував їм придбати журнали за п’ять та три гривні. У суді чоловік зізнався, що усвідомлював свої дії, знав, що може бути притягнути до кримінальної відповідальності, але йому дуже потрібні були гроші. Разом із тим заявив, що продаючи журнали двом молодим чоловікам, вважав їх повнолітніми. Хоча одному з покупців було лише 16 років.

У підсумку, рішенням Кам’янець-Подільського чоловіка позбавили волі на один рік. Крім цього, він має ще й сплатити 884 гривні судових витрат.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую