ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: шанси рівні в усіх

Спорт 2124
У Волочиську Збруч зміг не лише відігратися, а вирвати перемогу в хмельницького Поділля
У Волочиську Збруч зміг не лише відігратися, а вирвати перемогу в хмельницького Поділля. Фото: автора

Після перших півфінальних поєдинків, жодна з команд ще не гарантувала собі місце у фіналі змагань.

Відбулися поєдинки 1/2 фіналу Кубка області з футболу. І після перших матчів жодна з команд ще не гарантувала собі здобуття путівки до вирішального матчу.

Мабуть, найдраматичнішими та цікавішим стало протистояння в Волочиську, де володар Кубка 2014 року – «Збруч», приймав хмельницьке «Поділля». Нагадаємо, за подіями у матчі читачі газети «Є» мали можливість стежити в режимі онлайн, читаючи текстову трансляцію, під час якої журналісти газети «Є» ще й додавали фото з місця подія. Як проходила гра, яка завершилася перемогою «Збруча» з рахунком 3:2, можна прочитати саме в трансляції. Попереду на обидві команди очікує матч-відповідь, який відбудеться в Хмельницькому 15 серпня. Зауважимо, що «Поділлю», аби потрапити до фіналу, вистачить перемогу з рахунком 1:0. А ось «Збруч» у Хмельницькому задовольнить нічия з будь-яким рахунком. Навіть і перемагати не потрібно.
Ще один півфінальний матч відбувся в Старокостянтинові. Володар Кубка області 2013 року «Случ» приймав ФК «Дунаївці». Господарі доволі довго не могли розпечатати ворота гостей. Але глядачі все ж таки дочекалися хоча б одного голу. Наприкінці матчу Юрій Сокович забив переможний м’яч у ворота дунаєвчан, і тепер «Случу», аби вийти до фіналу, необхідно 15 серпня в Дунаївцях не програти з різницею у два голи. А ось поразка, до прикладу, з рахунком 1:2, виведе старокостянтинівців до фіналу змагань. ФК «Дунаївці», аби позмагатися за почесний трофей в фіналі, в домашньому матчі влаштує лише перемога з «сухим» рахунком або з перевагою щонайменше в два голи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую