ye-logo.v1.2

До табору збірної Хмельницької області з футболу «викликали» 24 гравців

Спорт 3966
Максим Ребекевша (ліворуч) із ФК Случ (Старокостянтинів) може вже 20 вересня зіграти в складі збірної Хмельницької області з футболу проти віннничан
Максим Ребекевша (ліворуч) із ФК Случ (Старокостянтинів) може вже 20 вересня зіграти в складі збірної Хмельницької області з футболу проти віннничан. Фото: з архіву

Через участь команди в «Кубку регіонів ФФУ» два тури обласної першості будуть перенесені.

У зв’язку з проведенням навчально-тренувальних зборів та участю збірної команди Хмельницької області у новому турнірі «Кубку регіонів ФФУ», обласна федерація футболу прийняла рішення перенести матчі 9 та 10 туру першості Хмельниччини серед команд «Прем’єр-ліги», які мали б відбутися 12 та 19 вересня відповідно. Нова дата турів – 24 та 31 жовтня.

Вже 11-13 вересня гравці, яких викликали до збірної, мають пройти збори в Волочиську. А вже 20 вересня зіграти перший матч у Хмельницькому проти збірної Вінницької області. Матч-відповідь відбудеться в Вінниці 27 вересня.
 
Тренерський штаб збірної Хмельниччини, до якого увійшли Ігор Шишкін та Ярослав Бобиляк, оприлюднив попередній список гравців, які захищатимуть честь нашої області в «Кубку регіонів ФФУ». Найбільше гравців із ФК «Дунаївці» - шестеро, по чотири представника з волочиського «Збруча» та хмельницького «Поділля», ще по три гравці з хмельницької «Полонії-ДЮСШ-1» та старокостянтинівського «Случа». По два гравці викликали з таборів нетішинського «Енергетика» та «Перлини-Поділля» з Білогір’я.
 
Отже, склад гравців, які можуть 20 вересня вийти на поле в складі збірної Хмельницької області: Валєєв Володимир,  Глуховатий Вадим, Когут Андрій, Морозов Ростислав, Наталюк Назар, Цінчик Олександр (усі з ФК «Дунаївці»), Полупан Сергій, Романюк Артем, Соколюк Андрій, Юхимович Дмитро (усі з «Поділля»), Зубик Олег, Полторацький Владислав, Скакун Андрій, Чиж Сергій (усі з ФК «Збруч»), Бабак Олександр, Дияк Олександр, Климчук Євген (усі з «Полонії-ДЮСШ-1»), Ребекевша Максим, Слотюк Арсен, Темнюк Микола (усі зі «Случа»), Алєксєєв Олександр, Когут Павло (обидва з «Перлини-Поділля»),  Крайчинський Микита, Лихвар Ігор (обидва з «Енергетика»).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую