ye-logo.v1.2

Обережно! «Проскурівський стрілок» й досі на волі

Кримінал 4768

Правоохоронці продовжують пошуки чоловіка, який поранив трьох людей.

У Хмельницькому ведуться пошуки чоловіка, який вчора ввечері неподалік гуманітарно-педагогічної академії поранив трьох людей. «Особу підозрюваного вже встановлено. Це міг бути Олександр Рачков 1966 року народження, мешканець Хмельницького, який вже мав судимості, - розповіла Катерина Терещенко, помічник начальника міського відділу поліції. – Його ще не затримали, а справу передано до обласного управління поліції. Нараз вживаються усі заходи, аби якнайшвидше затримати підозрюваного».

За словами речника начальника головного управління поліції в Хмельницькій області Інни Глеги, пошуки підозрюваного тривали всю ніч й не припиняються до цього часу. «Поки невідомі мотиви цього злочину, - продовжує Інна В’ячеславівна. – Невідомим залишається й те, з чого стріляв підозрюваний. Скоріше за все, це була мисливська рушниця».

Нагадаємо, вчора, 25 листопада приблизно о 20.00 лікарі швидкої допомоги повідомили поліцію, що в магазині «Карат», що на вулиці Проскурівського підпілля, невідомий поранив продавчиню 1977 року народження та покупця 1984 року народження. Коли на місце виклику приїхала слідчо-оперативна група, полісмени помітили чоловіка, схожого за описами на «проскурівського стрілка». Намагаючись зупинити його, той почав відстрілюватися, після чого вогнепальні поранення отримав перехожий 1968 року народження. Наразі усі троє потерпілих перебувають у лікарні.

Підозрюваний вже мав судимості за крадіжки та розбої. Тепер йому загрожує щонайменше 10 років ув’язнення. Правоохоронці закликають усіх хмельничан, які побачать людину, схожу на Олександра Рачкова, одразу телефонувати на «102».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую