Гаряча тема:
- Війна
Брауні – один із моїх найулюбленіших видів випічки. Рецептів, які я вже перепробувала не злічити – і на темному пиві, і з сиром, і з м’ятою, і з кавою, і класичне… А ось з чорною смородиною готувала вперше! Вийшло чудово й головне дуже просто. До того ж, прийшла весна й час звільняти морозилку від ягід.
Інгредієнти:
100 г вершкового масла, 80 г темного шоколаду, 100-150 г замороженої смородини, яйце, 80 г борошна, 50 г цукру, 40 г какао, 0,5 ч. л. розпушувача, 0,5 ч. л. ваніліну, дрібка солі.
Приготування:
Духовку розігріти до 190°С, форму для випічки встелити пергаментом і змастити маслом (у мене квадратна 22 х 22 см). Масло розтопити з шоколадом (на водяній бані або в мікрохвильовій печі). Яйце злегка збити з цукром. Змішати обидві суміші, по черзі додати сіль, ваніль, какао і борошно. Смородину попередньо розморозити й злегка подрібнити блендером. Вмішати в тісто. Викласти тісто в форму й пекти приблизно 20-25 хвилин (головне не перетримати – серединка повинна залишатися вологою!). Готове брауні нарізати невеликими квадратиками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: