clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Брауні зі смородиною – найпростіший десерт до 8 Березня (ВІДЕО)

Любителям шоко-випічки з кислинкою ягід присвячується!

Любителям шоко-випічки з кислинкою ягід присвячується! . Фото: автора

Таке тістечко з легкістю зможе приготувати дитина для мами або чоловік для коханої дружини.

Брауні – один із моїх найулюбленіших видів випічки. Рецептів, які я вже перепробувала не злічити – і на темному пиві, і з сиром, і з м’ятою, і з кавою, і класичне… А ось з чорною смородиною готувала вперше! Вийшло чудово й головне дуже просто. До того ж, прийшла весна й час звільняти морозилку від ягід. 


Інгредієнти:
100 г вершкового масла, 80 г темного шоколаду, 100-150 г замороженої смородини, яйце, 80 г борошна, 50 г цукру, 40 г какао, 0,5 ч. л. розпушувача, 0,5 ч. л. ваніліну, дрібка солі.


Приготування:
Духовку розігріти до 190°С, форму для випічки встелити пергаментом і змастити маслом (у мене квадратна 22 х 22 см). Масло розтопити з шоколадом (на водяній бані або в мікрохвильовій печі). Яйце злегка збити з цукром. Змішати обидві суміші, по черзі додати сіль, ваніль, какао і борошно. Смородину попередньо розморозити й злегка подрібнити блендером. Вмішати в тісто. Викласти тісто в форму й пекти приблизно 20-25 хвилин (головне не перетримати – серединка повинна залишатися вологою!). Готове брауні нарізати невеликими квадратиками.


 

Підписатися на канал "Є" в Youtube

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 04.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31